Beth Hart și Oscar Benton vor cânta la Open Air Blues Festival Brezoi - Vâlcea 2019

 

 

Open Air Blues Festival Brezoi - Vâlcea revine în 2019 cu ediția a 3-a ce promite a fi cea mai spectaculoasă de până acum.


Dincolo de line-up-ul legendar propus anul acesta ce cuprind nume precum Beth Hart, ANA Popovic, Oscar Benton, EB Davis & The Superband sau Jonathon Boogie Long, Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea este mai mult decât o serie de concerte cu artiști de blues. Reprezintă o vacanță de 4 zile și 4 nopți în inima munţilor Vâlcii, pe Valea Lotrului și oferă peste 30 din cele mai bune performance-uri de blues, blues-rock, jazz, fusion și funk, precum și 4 worlkshopuri susținute de invitați internaționali, 3 ateliere – dialog și peste 20 de jam sessionuri ce vor contribui din plin la atmosfera festivalului.

Pe scena festivalului vor urca mulți alți muzicieni inegalabili precum Eb Davies & The Superband (pentru prima dată în România), „The White Blues King” Oscar Benton, Ana Popovic, Diana Rein, Jonathon Boogie Long și mulți alți artiști de renume ce urmează a fi anunțați pe pagina festivalului.

Și pentru că experiență să fie una completă Primăria orașului Brezoi pune la dispoziție o zonă de campare pentru corturi și rulote pentru a petrece una din cele mai frumoase experiențe catharsice în ceea ce a fost generic denumit de participanții la festival că „Woodstock-ul Romaniei”. Copiii sub 12 ani beneficiază de acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil.

Bilete:

Un număr limitat de abonamente pe 4 zile este disponibil la prețul special de 150 lei. După epuizarea acestora, până la 1 iulie 2019 prețul unui abonament va fi 200 lei, urmând că după 1 iulie prețul să crească la 250 lei.

Sunt disponibile și bilete de o zi în pre-sale la prețul de 60 de lei. După epuizarea acestora și pe întreagă durată a festivalului prețul unui bilet va fi de 75 lei.

Nu uitați!! Pachetul spring la Open Air Blues Festival Brezoi - Vâlcea 2019 este valabil doar până pe 8 martie!!
La minim 2 bilete achizitionate prețul unui abonament este de 150 lei + comisionul de emitere.