BLACK EYED PEAS, DIPLO, KAROL G, YOUNG THUG, RAE SREMMURD, ZION Y LENNOX, KHEA sunt noii artiști confirmați la Festivalul "EL CARRUSEL" 2019

 

 

După succesul înregistrat anul trecut, cu Maluma și Luis Fonsi, festivalul "El Carrusel" 2019, ediția a 2-a, aduce, în perioadă 27 – 30 iunie, pe scenele de la Romexpo – București, 4 zile de distracție, cu artiști de top, din sferă industriei muzicale internaționale

Într-o epocă în care colaborarile dintre diverse stiluri muzicale domină topurile, festivalul “El Carrusel”  va reflectă acest aspect  cu un lineup  unic care pune accent  pe pulsul  tinerei generații. 

Artiștilor deja anunțați, J Balvin, Nicky Jam și Ozuna, li se vor alătura emblematicii Black Eyed Peas, rapperii Rae Sremmurd (Swae Lee and Slim Jxmmi), Young Thug, dar și Diplo, recent câștigător al premiului Grammy, care va electriza publicul și împarți aceeași scenă cu mulți dintre artiștii cu care a colaborat recent. 

Festivalul "El Carrusel" 2019 devine singurul eveniment muzical care aduce, în același loc, ritmuri de latino, urban, trap, electro, cu un line-up format din cei mai influenți artiști ai momentului.

Anul acesta, organizatorii au pregătit 4 zile de distracție, cu concerte de top, pe mai multe scene, dar și un parc de distracții, zone de foodcourt, artă și relaxare, destinate tuturor categoriilor de vârstă, unde multiculturalismul va îmbrățișa creativitatea liberă.

 Că o noutate în acest an, festivalul “El Carrusel” va oferi publicului șansa de a petrece toată noaptea, printr-o serie de show-uri after-party exclusive, în sală legendară a cupolei, adiacentă scenei principale. Imediat după miezul nopții, aceste petreceri vor completă lista celor mai populare piese, ce vor menține  atmosferă de sărbătoare până la răsăritul soarelui. 

 Accesul va fi permis, zilnic, începând cu orele 14.00, iar ineditul va fi dat de after party-urile de după miezul nopții, care vor ține până în zori

Bilețele au fost puse spre vânzare, în rețeaua EVENTIM și online, și sunt sub formă de abonament pentru toate cele 4 zile, după cum urmează:

  General Admission-330 lei

  Golden Circle-430 lei

După epuizarea contingentului, bilețele vor fi disponibile doar la preț întreg:

  General Admission-380 lei

  Golden Circle-480 lei

  VIP Ticket-720 lei

Trupă Black Eyed Peas, premiată cu multe discuri de platină, deține 6 premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 75 de milioane de exemplare în întreagă lume. Totodată, hitul “I gotta feeling” a primit Discul de Diamant. Primul lor hit a fost single-ul "Where Îs The Love?" din 2003, urmat de o serie lungă de hituri internaționale, cum ar fi „Pump It”,  „Let’s Get It Started”, „I Gotta Feeling”, „Don’t Stop the Party”, „Meet Me Half Way”, „Boom Boom Pow”, „My Humps”. Este una dintre puținele trupe care a ocupat simultan locul 1 și 2 în Billboard Hoț 100. La concertul susținut pe plajă Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste un milion de spectatori, iar concertul de la Cupă Mondială din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori. Grupul  american se situează astfel în topul trupelor cu cele mai impresionante prestații live.

Diplo, recent premiat cu primul lui Grammy, este co-fondator al trupei  MAJOR LAZER și este cunoscut pentru numeroasele colaborări cu Skrillex, Justin Bieber, Justin Timberlake, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna, Beyonce, Usher și Snoop Dog.

Rae Sremmurd este o trupă trap, formată din frații Swae Lee și Slim Jxmmi. Duo-ul a debutat în 2014 cu piesă “No Flex Zone” și de atunci au lansat hit-uri constante, de la "No Type", la viralul "Up Like Trump" (o piesă despre președintele Americii, Donald Trump). Hitul care i-a propulsat pe primul loc în Billboard 100 a fost „Black Beatles”, în mare parte datorită trendului cu „Mannequin Challenge”, unde a rulat această piesă.

 Young Thug, rapper-ul de origine americană, cu un stil vocal excentric, a  cunoscut succesul după colaborarile cu Gucci Mâne
Young Thug, rapper-ul de origine americană, cu un stil vocal excentric, a  cunoscut succesul după colaborarile cu Gucci Mâne, Birdman, Richie Homie, Trick Daddy, Kayne West sau  Travis Scott, fapt ce l-a dus în topurile celor mai cunoscuți artiști de gen, din întreagă lume.

 Karol G este printre cele mai emblematice artiste latino, de la oră actuală, câștigatoare a unui premiu Latin Grammy, cunoscută pentru hit-urile "Ahora Me Llama", "Mi Cămă" sau colaborarile la "Dame tu cosită" feat Pitbull, "Hello" feat Ozuna, "Calypso" (Remix) feat Luis Fonsi sau  "Creeme" feat Maluma.

 Zion y Lennox, duo-ul originar din Puerto Rico, au cunoscut succesul, în 2004, cu primul lor album "Motivando a la Yal", pentru care au câștigat Discul de Aur, dar și notorietate la nivel mondial, pentru stilul lor raggaeton. Cei doi au colaborat cu J Balvin, Daddy Yankee, Tito El Bambino.

 Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.