Workshop parfumerie artizanală la Bernschutz&Co Tea pe 12 aprilie

PAJ Perfumery este inițiatorul parfumeriei artizanale interactive. "Workshop parfumerie artizanală" este ocazia ta de a încerca ceva nou, un parfum nou.

Alături de un parfumier artizan, participanții vor primi ghidaj și toate materialele necesare creării unui parfum custom made.Timp de două ore veți practica parfumeria artizanală, o alegere potrivită de petrecere a timpului liber într-un mod creativ.

Specificul acestor ateliere este alegerea și îmbinarea esențelor cele mai potrivite cu personalitatea dumneavoastră sau a stării de spirit pe care o aveți într-un anumit moment. Această alegere deliberată face fantezia să călătorească, promovează schimburile interpersonale și deschide drumul spre noi înșine.

PAJ Perfume Bar este combinația unui boutique de parfum și al unui bar portabil care invită oaspeții să se joace cu o gamă largă de arome. În urma acestei experiențe olfactive veți obține un parfum foarte personal. Alături de un parfumier artizan veți primi informații și îndrumare pe tot parcursul procesului de creație. Produsul final va fi un parfum pe bază de uleiuri esențiale atât naturale cât și sintetice și alcool, ambalat în sticlute de 30 ml. cu pulverizator.
Înscrierea la acest eveniment este obligatorie și se face completând formularul de la secțiunea bilete.
În urma înscrierii veți primi detaliile în legătură cu plata.

Evenimentul are loc pe 12 aprilie 2019 de la ora 18:30 la Bernschutz&Co Tea

Condiții de participare
Vârsta recomandată 18+
Datorită locurilor limitate înscrierea este obligatorie
Plata la acest workshop se va face în avans
Participanții vor avea o consumație minimă care se va achita la ceainărie
Dacă cunoașteți că suferiți de alergii participarea nu este indicată

Costul acestui workshop este de 100 de lei și include toate materialele, ustensilele de lucru precum și îndrumarea necesară pe partea practică.

Facilitator Julia Felfalusi-parfumier artizan la PAJ Perfume Bar
Pentru alte detalii nu ezitați să ne scrieți la paj.perfumery@gmail.com

credit foto: pexels.com