BON JOVI | Concertul de la București închide turneul “This house is not for sale” în Europa

 

 

Fulminantul turneu “This House is Not For Sale” (un adevărat succes de casă) își deschide porțile pentru Europa începând cu 31 mai, show-ul din România de pe data de 22 iulie, din Piață Constituției, fiind cel care închide, în mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european!

“În 2011, Jon Bon Jovi a fost pur și simplu extaziat de public și de organizare încât a oferit pe lângă cele două ore de concert încă alte 60 de minute de vis!  Au fost clipe de neuitat pentru toți! Piață Constituției a devenit pentru Bon Jovi un loc cu adevărat special. Celebra scenă a fost imortalizată prin fotografia ce a făcut înconjurul lumii: Jon Bon Jovi cu brațele întinse în față a 60.000 de oameni care-l idolatrizau și Casă Poporului. Vom repetă povestea magică de acum 8 ani! Mulțumim, tuturor!, a declarat Denise Sandulescu, CEO D&D East Entertainment.

 Pe data de 25 iulie 2019 trupă BON JOVI se va găsi în Tel Aviv, Israel, și de acolo va plecă direct la Rock În Rio, Brazilia.

Așadar, în mai puțin de 6 luni, vom da frâu celor mai intense emoții create de muzică LIVE a celei mai emblematice formații rock americane: BON JOVI! Un vis împlinit pentru toți fanii din România și nu doar pentru aceștia, pentru că vestea concertului de la București aduce mii de spectatori de peste hotare! Iar glasul inconfundabil al lui Jon Bon Jovi va topi multe inimi cu mult prea celebrele “Always”, “Bed of Roses”, "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive", "Bad Medicine" și, bineînțeles, "Livin 'On a Prayer", plus alte zeci de hituri, o selecție specială pentru publicul român pregătită cu grijă de formație.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzică și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a împins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vândute.

BON JOVI sosește, în sfârșit, la București în formulă: Jon Bon Jovi, voce – chitară, David Bryan, clapă, Tico Torres, baterie, Hugh Mcdonald, bas, John Shanks, co-producător, Everett Bradley, mulți-instrumentist și Phil X, chitară, cel care l-a înlocuit pe Richie Sambora.

Aceste spectacole uriașe, zeci de mii de oameni adunați, toți într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil", a declarat, cu un zâmbet larg, liderul formației Jon Bon Jovi.

 “This House Îs Not For Sale” are toate datele să devină cel mai valoros turneu BON JOVI și din punct de vedere financiar. Totodată, liderul Jon Bon Jovi, 56 de ani, apare în revistă Forbes pe lista Celor mai bogate celebrități din America, atingând locul 16, cu o avere estimată la 410 milioane de dolari, în 2017.

 Succesul ultimului album "This House Îs Not For Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreagă lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declarație sfidătoare (This House Îs Not For Sale), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă era muzicală semnată de către Jon Bon Jovi și colegii săi.

Bilețele se achiziționează în ritm alert, de aceea sfătuim doritorii să se grăbească!

 Bilete pentru concertul BON JOVI se mai găsesc în rețeaua eventim.ro la următoarele categorii de prețuri:

  •  Acces General – 230 lei
  •  Golden Circle – 380 lei
  •  Diamond Circle – 600 lei
  •  Tribună VIP – 750 lei
  •  Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
  •  Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
  •  Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
  •  Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

  

 DESPRE BON JOVI ÎN CIFRE

Pe parcursul unei cariere strălucitoare, care se întinde în mai bine de trei decenii de la formarea lor, în 1983, BON JOVI și-a câștigat prin forțe proprii locul printre regii rock-ului mondial. Cu un catalog extins de hit-uri și peste 2.800 de concerte realizate în 50 de țări, pentru mai mult de 35 de milioane de fani, spunem clar și tare că BON JOVI este o formație adorată și intensiv ascultată!

Înainte de 2013, turneul mondial "Because We Can" a devenit cel mai mare turneu al anului, privind încasările. Totodată,  BON JOVI s-a clasat pe prima poziție, în anul 2010, cu turneul "The Circle Tour" care a însumat 201 milioane de dolari și "Lost Highway Tour" care a însumat 210.6 milioane de dolari.

 În aprilie 2018, după un sondaj public, care a atras peste 1 milion de voturi din partea fanilor, formația BON JOVI a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.