Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/03/2019
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


Schimbă-ți job-ul. E gratis

Târgul de Cariere revine la Sibiu în 19 și 20 martie. Vino să interacționezi cu cei mai activi angajatori de pe piață și să descoperi ce oportunități profesionale ți-au pregătit. Locuri de muncă pentru cei aflați la începutul carierei, dar și pentru cei dornici de o schimbare. Zeci de companii te așteaptă între orele 11:00 – 19:00 la Hotel Ramada.

 

MÂNCARE

Întâlnirea comunităților

Organizată de Asociația My Transilvania, ”Slow Food în România – Prima întâlnire a comunităților locale” va avea loc în 23 martie, de la ora 09:00.

 

MUZICĂ

Petrecere Reggae

”Do The Reggae: Funky Reggae Party” este programată în seara zilei de 22 martie, începând cu ora 21:30, în Faust Cafe und Disco.

 

ATELIER

Cum să ai grijă de tine

Incubator 107 Sibiu organizează în 19 martie, de la ora 18:45, o seară de psihoterapie ”Cum să ai grijă de tine”, susținut de Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog și trainer.

 

ESENȚIAL Workshop gratuit pentru părinți. ”Lasă-mă să știu ce fac”

Organizat de Fundația ”Un copil, o speranță” în cadrul proiectului „Școala părinților”, workshop-ul gratuit pentru părinți intitulat „LASĂ-MĂ SĂ ȘTIU SĂ FAC!” va avea loc în 22 martie, de la ora 09:00. În cadrul acestui workshop se vor discuta subiecte legate de importanța dezvoltării abilităților de autonomie personală. Persoanele interesate sunt rugate sa completeze un formular  sau sa confirme participarea la numarul de telefon 0741131440 sau pe e-mail mevaradi@gmail.com.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută