Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2019
Arhiva Zile si Nopti

Sisters

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sisters Share Sisters


Tot timpul ai motive de mers în Sisters. Are acel ceva de cafe-bar care te atrage la orice oră, fie că vrei o cafea să te trezești, sau ai chef să bei un pahar la o seară de muzică. Te plimbi prin centru într-o zi de weekend și parcă fără să vrei picioarele te vor duce pe Universității, căutând un loc în care să stai și să-ți aduni gândurile. Ziua, acel loc e la masă, poate lângă geam și cu o carte în mână. Seara, probabil că nu prea mai vrei să-ți aduni gândurile, ci să te distrezi puțin.
Sisters e relativ micuț și mesele stau destul de apropiate, dar spațiul nu îți dă nici o impresie de „înghesuială”, nici măcar la ceas de seară când e mai greu să găsești un loc liber. De fapt, e cosy și intim, perfect să-ți duci un prieten și să stați la o poveste (asta dacă nu e o seară de muzică, în care conversațiile de la masă pică în plan secundar și te bucuri mai mult de beats). Trebuie urmăriți online și pentru evenimentele pe care le organizează, adică acele seri de muzică de care vorbeam. De obicei seri de dj-i – dar poate mai intră și un concert ca altădată, în fine. Rezultatul final e o seară chill alături de un pahar excelent de ceva.

Încearcă @ Sisters

Aici bei cafea, cafea bună. Ai o gamă largă din care să alegi, de la cele mai clasice la cele mai interesante combinații. În plus, dacă ești pe fugă ți-o poți lua și la pachet, dar îți recomandăm să te întorci apoi, când ai ceva timp liber, să savurezi o bere craft sau un cocktail de-al lor cu niște prieteni. Ah și pentru că primăvară și pentru că poate o să fie mai cald, ne bucurăm în curând și de mica lor terasa foarte chic.

Str. Universității nr.2
0725 463 020
www.facebook.com/SistersCafenea 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută