Irish & Music Pub

Un loc în care știi că mănânci bine și poți bea un pahar (ce amuzant, doar unul, cică) este acest pub de pe Horea. E un loc iubit de foarte mulți clujeni, fie că s-au născut aici sau au fost adoptați de oraș din studenție. De ce? Păi, motivele-s destul de evidente.


O seară petrecută în Irish se lasă automat cu povești despre viață undeva la a 3-a bere și a 4-a felie de pizza. Timpul parcă și stă în loc în Irish, pentru că acest beci cu lumina sa constantă nu îți prea dă indicii clare de ce să întâmplă pe afară. De aceea, de multe ori le faci o vizită undeva la ora 6, oră decentă de a ieși în oraș și observi apoi că telefonul zice că e 12 noaptea.


Deși ne îmbuibăm cu mâncarea lor de ani de zile, încă suntem departe de a ne plictisi de ea. La Irish regăsim o grămadă de delicii din categoria de „răsfăț”, în special dacă ne gândim la lipiile sau sandvișurile delicioase din meniu. Tot clujeanul știe cât de bine intră un O’Chick la prânz, sau O’Ceapă lângă încă o halbă. Dar vă recomandăm să încercați și costițele de porc, super aromate și sățioase, pentru că sunt absolut divine.


Irish este unul dintre cele mai vechi puburi din oraș și are o tradiție foarte bine definită în spate. Și da, e musai de vizitat!


Str. Horea 5


0729 947 133


www.facebook.com/IrishMusicPubCluj