Liquor Store Cluj

Prima „întâlnire” cu Liquor Store a fost tocmai în studenție, într-o seară (noapte, de fapt), când am fost la un concert și ne întrebam ce să facem după. Nu puteam rămâne în acel club. Studenți fiind, bugetul era destul de limitat și nu puteam să ne rugăm părinții să ne mai trimită fonduri ca să ne distrăm. Doar am fost trimiși la Cluj pentru a învăța, nu?


Enter Liquor Store în viața mea de studentă. La Liquor Store știi că poți să îți cumperi orice băutură îți face cu ochiul pentru că au o selecție de sticle super variată. Ca preț, e mult mai pont să-ți faci stocul de aici, pentru că sunt foarte bune. Fie că îți iei câteva beri pentru meci, sau îți vin prietenii în vizită să dai de băut, la Liquor Store găsești prețuri super decente pentru tot ce-ţi trebuie. Treci pe la ei cu încredere chiar dacă nu știi nimic despre alcool sau n-ai idee ce vrei să bei, personalul îți poate face o grămadă de recomandări pentru diferite contexte.


Recapitulare: când ai nevoie de alcool, la orice oră și de oricare ar fi, treci pe la Liquor Store Cluj și aruncă un ochi. Sigur nu pleci cu mâna goală.


www.facebook.com/liquorstorecluj