Tortelli Pasta Bar

Pastele sunt un dar divin de care ne-am bucura cam la orice masă. În Cluj, cele mai bune paste se savurează la Tortelli Pasta Bar, asta o zicem noi și toți oaspeții care pleacă de aici cu zâmbetul pe față de la fiecare masă.


Ne fac toate poftele deja de mai bine de un an, și chiar credem că știe toată lumea care este secretul gustului Tortelli: paste handmade, făcute chiar acolo de către echipa din bucătărie, cu ingrediente fresh. Până și rețetele mai clasice de paste poartă amprenta personală a pasta barului. Mai avem parte și de specialități de sezon, paste la cuptor, sau chiar și delicii dulci pentru a ne răsfăța, dacă avem nevoie. Mereu de încercat este și „Chef’s Special”, dish-uri ce te pot surprinde plăcut la orice masă.


Dar pe lângă aceste delicii este mereu binevenit un pahar excelent de vin, nu? Din acest motiv, cei de la Tortelli acordă o atenție deosebită ideii de „food and wine pairing” și multe din dish-urile din meniu au și o recomandare de vin care să acompanieze frumos gustul de paste. Sau puteți întreba și staff-ul mereu zâmbitor de la Tortelli, că o să vă ajute ei cu o recomandare de vin dacă sunteți în dubii.


Tortelii Pasta Bar are mereu surprize pregătite pentru oaspeți. Echipa nu stă niciodată locului și, fiind creativi, le vin mereu idei de rețete pe care le testează, uneori chiar cu ajutorul oamenilor din local. Masa la Tortelli este, practic, un obicei pe care ni l-am format și vă invităm și pe voi la măcar o porție de pasta homemade!


Virgil Fulicea, nr. 2


www.facebook.com/TortelliPastaBar