București pe gratis: evenimente gratuite 15-21 martie 2019

O nouă serie de evenimente free vine în ajutorul celor care vor să se distreze în București.

PARTY: IRISH NIGHT: St. Patrick’s Day @ Midnight

Ca oriunde în lume putem celebra St. Patrick’s Day îmbrăcaţi în verde sau purtând trifoiul simbolic, căutând spiriduşi pe ritmuri tradiţionale celtice şi cu burta plină de ‘corned beef and cabbage’, fie într-unul din cele trei St. Patrick Pub-uri din oraş, fie la The Dubliner sau la The Harp, dar... în seara de sâmbătă (16 martie), de la ora 22:00, haideţi la Berăria H pentru cea mai mare petrecere de St. Patrick’s Day din Bucureşti unde The ShamRock Band (But Really Folk) va aduce pe scenă spiritul irlandez care va fi onorat cu multă bere şi distracţie nemăsurată!

LANSARE DISC: “Who Am I” @ Clubul Ţăranului

În seara de 19 martie, ora 20:00, este programat happening-ul de lansare al albumului de debut a grupului MYards, fondat în 2016 de Maria Coman (voce) şi Marius Văduva (pian), cărora li s-au alăturat pe parcus Laura Oană (vioară), Alexandru Marin (bas) şi Valentin Isăroiu (tobe). De la stilul iniţial, un Pop cu influenţe Jazz, muzica trupei (care activează predominant în afară) a îmbrăcat însă şi alte forme stilistice.

TÂRG: Love Yard Sale la Coppers Pub

Prima ediţie de primăvară a LOVE Yard Sale are loc în mansarda de la Coppers Pub (str. Hristo Botev 25) pe 16/17 martie, între orele 11:30 şi 17:30. De la îmbrăcăminte şi încălţăminte la podoabe şi accesorii în stare foarte bună sau chiar noi, puteţi descoperi articole frumoase la preţuri accesibile puse în vânzare de fetele preocupate de schimbarea garderobei sau nemulţumite de nepotrivirea de stil sau de... mărime.  

CONFERINŢĂ: “Retorici ale portretului în secolul al XVII-lea”

Cosmin Ungureanu, curatorul expoziţiei “Memoria chipului. Portretul în Europa sec. XVI-XVIII” care acoperă nenumărate tipuri de reprezentare şi tipologii umane şi care include lucrări semnate de Rembrandt, van Dyck, Velasquez, Bronzini şi Zurbaran, va susţine o nouă conferinţă pe 16 martie ora 11:00 la MNAR în sala destinată acestui tip de evenimente din Corp A2 a muzeului. Accesul se face în limita locurilor disponibile.