București pe gratis: evenimente gratuite 22-28 martie 2019

O nouă serie de evenimente free vine în ajutorul celor care vor să se distreze în București.

LIVE PERFORMANCE: “Doar tu” – ANA BĂNICĂ

Pe 23 martie de la ora 18:00 în Sala Coloanelor de la ARCUB, în cadrul expoziției sale “O retrospectivă din dragoste”,  Ana Bănică a pregătit un live drawing performance pe tema iubirii intitulat “Doar tu”. Artista va asculta poveştile vizitatorilor şi va crea, pe loc, un desen pentru fiecare povestitor. În felul acesta, fiecare poveste se va transforma într-o creaţie artistică iar lucrările realizate vor rămâne în expoziţie pentru a fi admirate de către public, dar vor putea fi distribuite de către povestitori pe social media.

LIVE PARTY: CeZar & The Mojo Band

Conceptul muzical care i-a adus faima clubului Mojo (str. Gabroveni 14) prin experienţele live a fost de câteva săptămâni redat clienţilor săi care îl pot redescoperi în seara de sâmbătă 23 martie când uşile se deschid la ora 21:00, odată cu urcarea pe scenă a lui CeZar & The Mojo Band la 23:00. Atmosfera exuberantă se va menţine în club datorită afterparty-ului alături de DJ Bogdan Nicolescu. De făcut rezervare.

TÂRG: Vinilarium I Târg de viniluri

Sâmbătă 23 martie, între orele 11:00 şi 18:00, la Club Boogie (str. Popa Petre 36) are loc târgul de discuri de vynil devenit deja tradiţional, doar că acum veţi descoperi... peste 2,000 de titluri noi! Altfel, ca de obicei, pasionaţii de muzică în format analog vor putea căuta pe îndelete printre cele peste 5,000 de discuri expuse la vânzare muzicienii sau genurile favorite. Amatorii de schimburi sunt şi ei bineveniţi.

EXPOZIŢIE: “Apocalypse Insurance – When There Are No More Bullets”

Expoziţia artistei suedeze Linda Tedsdotter poate fi vizitată la Creart Gallery până pe 14 aprilie, zilnic între 10:00 şi 19:00. Despre aceasta, curatorul Răzvan Ion a declarat: “Apocalypse Insurance este un concept permanent care generează expuneri diferite. În București vom arăta o nouă componentă a conceptului imaginată într-o manieră neașteptată. Tedsdotter folosește seducția putere-joc care face expoziția dezirabilă.”.