Nou în Oraș: Marty Restaurants (Piața Muzeului)

Un nou Marty nu poate fi decât o veste bună. Iar acest nou Marty, deschis recent în Piața Muzeului, ne dă toate motivele să luăm masa în oraș.


Despre mâncarea Marty e imposibil să nu știi câte ceva, așa că am zis că mai bine ne concentrăm pe acele elemente care diferențiază restaurantul din Muzeului de celelalte din familie. Este, poate, unul dintre cele mai primitoare restaurante. Simți de parcă mergi în vizită acasă la cineva, poți trage cu ochiul în bucătărie sau în bar pentru a vedea cum sunt preparate bunătățile - pentru că sunt deschise. În zona craft putem vedea inclusiv cum se fac pâinea și pastele lor (da, sunt făcute in house). Design-ul în sine are un aer rustic, concentrat pe această idee de „meșteșug”, cu o mulțime de elemente naturale, accente lemnoase și de verdeață, care creează o ambianță foarte plăcută în care simți că îți reîncarci bateriile. Și dacă ești fan al gustului Marty, vei fi foarte fericit să afli că în Muzeului avem acum și un shop numit „Raftu' cu bunătăți”, de unde ne putem cumpăra produse făcute de ei sau de producătorii lor. Probabil că nici așa mâncarea de acasă nu se va apropria de gustul Marty, însă cu siguranță va avea niște nuanțe mai savuroase!


Îți recomandăm cu drag să le faci o vizită cât mai repede, să te relaxezi cu o masă sau un cocktail în această oază de relaxare din Muzeului. Ei te așteaptă deja!


Piața Muzeului nr.2


0736 368 791


www.facebook.com/MartyRestaurants 


 


Câteva imagini: