Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019

Dragi cetățeni, urmează o perioadă foarte activă în Cluj. Și de această dată, nu ne referim la sumedenia de evenimente care au loc de regulă primăvara în oraș, ci la un moment „activ” la propriu: Wizz Air Cluj-Napoca Marathon se întoarce! Între 13 și 14 aprilie are loc cea de-a 9-a ediție a celei mai iubite competiții de alergare prin oraș, care te va purta prin diferite puncte cheie ale Clujului!


Fie că ai experiență cu astfel de concursuri sportive sau abia vrei să încerci, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, eveniment organizat de Runners Club, te așteaptă cu brațele deschise să „grow your wings” cu ei. Înscrierile rămân deschise până pe 31 martie, însă dacă nu prindeți loc să știți că vă puteți totuși bucura de atmosfera faină a maratonului.


De exemplu, pe 5 aprilie îl puteți cunoaște pe Marius Ionescu, singurul român care a alergat trei maratoane în sub 2 ore și 14 minute, pentru o discuție despre pregătire, performanță și motivație, un trio extrem de important în viața unui sportiv. Pe 6 aprilie, Marius va coordona și un antrenament oficial pentru a pregăti participanții de la cros, semi sau maraton pentru competiție.


Dar experiența din anii trecuți ne reamintește că la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon tot orașul se schimbă. Cele mai aglomerate zone ale Clujului fac loc multitudinii de alergători veniți din diferite colțuri ale lumii, participanții și privitorii bucurându-se cot la cot de vibe-ul mișto creat de competiție. Trebuie simțit pe propria piele, așa că pe 13 și 14 aprilie NU stați în casă!


 


P.S. Wizz Air Cluj-Napoca Marathon mai are ceva surpriză mișto, despre care v-am povestit aici.


 


Urmărește LIVE aici:14 aprilie


www.maraton-cluj.ro