Studio 26

Din când în când, e pont să mergi pe Piezișă chiar dacă nu ești student. Studio 26 este unul dintre barurile noastre preferate și unul dintre puținele motive datorită cărora ajungem așa des pe Piezișă, în special dimineața când avem nevoie de o cafea. Până la urmă, post studenţie, majoritatea oamenilor tinde să uite de străduța zgomotoasă, întorcându-se doar pentru câteva locuri speciale care au devenit de-a dreptul istorice. Câteva ore la Studio 26 te vor binedispune și te vor încărca cu energie pozitivă pentru întreaga săptămână! Aici, vei fi tratat cum se cuvine: cu cocktailuri delicioase, limonade răcoritoare și cafele aromate. Vibe-ul este unul young și plăcut, care invită parcă la prelungit povești și comandat încă o bere/cafea/băutură să nu trebuiască încă să pleci acasă. Da, există și lucruri mai strong dacă seara pe Piezișă se lasă cu mersul în club mai apoi, stați liniștiți.


La Studio 26 mergem când vrem să ne relaxăm, dar forma aia de relaxare într-un cadru mai zgomotos din care ne luăm energie.


Încearcă @ Studio 26În perioada asta cei de la Studio 26 au câteva oferte mișto la cafea. Pe scurt, oferă un „preț cinstit” pentru combinațiile de cafea cu fresh de portocale, apă, sau cola – până în 9 lei toate. Și cine a mai băut cafea la Studio 26 știe că nu-i nimic de ignorat: tare, aromată, perfectă să-ți dea energie toată ziua. Vizitele mai târzii cer automat bere, un pahar de vin, sau poate chiar unul dintre cocktailurile lor semnătură – Haribo, anyone?


Piezişa 26


0743 788 346


www.facebook.com/Studio26Piezisa