Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/03/2019
Arhiva Zile si Nopti

Indigo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Indigo Share Indigo


Mâncare indiană autentică

Acum că suntem fix în postul Paștelui, postul mare, sau cum i se zice de obicei în zona voastră, apare întrebarea – mâncare de post bună unde găsim?

Indigo. V-am mai povestit despre cât de delicioase sunt preparatele din acest restaurant, precum și faptul că au selecții foarte bune și variate pentru vegetarieni și vegani, lucru pe care îl regăsim doar la încă vreo 4-5 restaurante din Cluj.

Indigo are un meniu foarte ofertant din care vă puteți alege un preparat super bun de post. Atenție, aceste mâncăruri nu sunt variantele „de post” ale unor preparate pe care le regăsim doar în perioada asta pe la ei. Sunt gândite din start ca opțiuni veggie sau mai light pentru o masă copioasă.

Indigo e genul de restaurant în care e mai bine să mergi în grupuri de 3-4 oameni, pentru a comanda câte puțin din fiecare și pentru a te răsfăța cu toate. E ca un local pentru familie, fără să conteze că familia ta sunt prietenii din facultate sau colegii de la muncă. Îl găsiți pe Piezișă (uite, încă un motiv să mergem pe strada studențească), deschis de luni până duminică. Dacă e o zi mai leneșă, Indigo poate livra și acasă, dar recomandăm, totuși, o plimbare până la fața locului, căci restaurantul are un aspect plăcut și un vibe prietenos, numai bun de luat masa în familie sau cu prietenii!

Str. Piezișa nr.10

0740 910 688

www.facebook.com/IndigoRestaurant 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută