Eat and Meet at Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon aduce o veste destul de mișto și pentru cei care nu aleargă! Pe lângă atmosfera de sărbătoare/festival ce se va resimți prin oraș, să știți că maratonul vă scoate din casă... să mâncați!

Între 12 și 14 aprilie, Platoul Cluj Arena se transformă în zonă de Street Food pe care o pot vizita și cei care nu au participat în competiție. Așadar, fie că sunteți alergători sau ați venit doar să susțineți pe cineva sau din curiozitate, vă puteți bucura de o mulțime de preparate delicioase care-și găsesc originea în diferite colțuri ale lumii: Asia, America, Europa. Și dacă vă sună foarte bine, dar, în același timp, vă sună și familiar tot ce se întâmplă la Eat and Meet, stați liniștiți. Nu vi se pare. Evenimentul este susținut chiar de Street Food Festival, deci îl putem considera ca un mic preview la ce va fi prin vară când revine festivalul mâncării prin oraș! Deși suntem ferm convinși că amintirea deliciilor de acolo este foarte vie și n-are neapărat nevoie de niciun ghiont.

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon este o competiție sportivă foarte îndrăgită și tot timpul am apreciat la ea că include în program anumite lucruri de care se poate bucura întreaga comunitate clujeană, alergătoare sau nu. Despre competiție am scris mai multe aici. Vă lăsăm acum cu gândul la multele delicii de street food de care vă veți putea bucura la Eat and Meet. Ne vedem pe la Cluj Arena!

12-14 aprilie

Platoul Cluj Arena

www.facebook.com/whynotcluj