Micuțul local de pe strada Inocențiu Micu Klein are mereu ceva surprize pentru noi. Recunoaștem, nu mergem atât de des în vizită pe cât ar trebui, însă de fiecare dată când o facem suntem răsfățați cu mâncăruri proaspete și pline de savoare!


Kaja Tanya este un local intim, cu foarte puține locuri înăuntru și o mică terasă de care ne putem bucura în zile însorite. Dar veți vedea că nu vă mai dați plecați de aici. Totul este gândit și implementat să te facă să te simți de parcă ești în vizită la cineva pentru o masă relaxată și fără prea multe pretenții. Și ce masă! Meniul Kaja Tanya prezintă preparate tradiționale din zone, regândite uneori după propriul lor gust. El se mai schimbă ocazional, așa că sunt șanse foarte mari să te bucuri de meniuri diferite dacă vizetele tale sunt mai rare.


Dacă ar fi să-l descrii, gustul Kaja Tanya are acel ceva homemade, de acasă, chiar dacă a ta casă nu are legătură cu Ardealul sau Clujul. Este dovada vie că nu ai nevoie de un spațiu enorm, fântâni în mijlocul localului sau mâncăruri fancy ca să-i faci pe oaspeți să se simte bine și să-și dorească să mai revină. Trebuie doar să faci lucruri cu pasiune și să-i primești pe oameni cu un zâmbet. Chiar e de ajuns. La Kaja Tanya îți faci poftele indiferent de regimul alimentar pe care-l ai. Aici regăsim opțiuni vegetariene, preparate pe bază de carne, meniul zilei și chiar și lucruri dulci să ne răsfățăm pe loc sau să le luăm acasă. Tot ce gustați este pregătit de ei și vă așteaptă să-i descoperiți!


 


Str. Inocențiu Micu Klein


www.facebook.com/kajatanya