Doner Kebab by La Diavolo!

Shaorma este un cuvânt arăbesc, făcut dintr-unul turcesc care înseamnă „rotativ”. Turcii îi zic „doner kebab”, care înseamnă „kebab rotit”. Oricare termen este bun, la fel ca şi orice variaţiune de tipul „shaorma” / ”shawarma” sau „kebab” / ”kebap” fiind doar modul diverselor popoare arabe de a scrie acelaşi lucru.

„Kebab rotit” înseamnă că se punea carnea pe un băţ pe care-l roteai deasupra focului, aceasta se referă la modul de frigere a cărnii, adică pusă pe o ţepuşă mare şi perpelită deasupra focului. Odată făcută carnea, se tăia şi se mânca din farfurie, cu orez, alte legume şi, condimente şi humus, aşa cum se face şi azi dacă ceri o shaorma la farfurie.

La Diavolo a fost mereu în pas cu ,,plăcerile,, clienților în materie culinară, așa încât #DonerKebab by La Diavolo nu este decât normalitatea de a ajunge acasă la fiecare dintre voi cu varianta pe care o preferați: în chifla proaspăt coaptă și rumenită,  în lipie sau la farfurie.  Fiecare dintre modurile de servire  are disponibile diferite combinații: clasică, picantă, cu praz, cu blue cheese, camembert, suuuper picantă sau poate dorești varianta vegan, cu falafel! Peste 30 de combinații sunt disponibile...iar dacă totuși am uitat ceva ce ți-ai dori, poți alege extra toppinguri..iar sosurile...încercă-le și spune-ne părerea! :)

 

Comenzi online pe

www.eeatingh.ro/targu-mures/doner-kebab-by-la-diavolo.html

sau sună-ne la 0733.666.123, zilnic de la 11.00-22.00, plata și cu POS. Meniul complet disponibil pe

www.LaDiavoloRestaurants.ro/HomeDelivery

sau pe www.facebook.com/deliveryLaDiavolo/