Free in Cluj

Profilul psihocultural al României de aziLiga Studenților din Cluj organizează marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, conferința cu titlul „Profilul psihocultural al României de azi”. După experiența a trei decenii de democrație, conferința își propune să aducă în discuție arhitectura psihoculturală a României de azi, prin dialogul a trei intelectuali și fini observatori ai societății în care trăim. Conferința va avea loc în Auditorium Maximum.


Chic Utility #Season3 DropSâmbătă, 13 aprilie, cei de la Chic Utility la așteaptă la party în Room! Petrecerea marchează lansarea noului sezon al lor și pregătesc chiar și un concurs fain pentru participanți.


Monday Marketing MeetingZilele de luni sunt destul de nasoale, dar ți le poți începe la Makeba cu Monday Marketing Meeting, un eveniment săptămânal în care poți învăța the ins and outs of digital marketing.


Intrare Gratuită la Grădina BotanicăPe 23 aprilie, Ziua Internațională a Cărții se sărbătorește la Grădina Botanică! Ia-ți o carte la tine și hai să citești într-un mediu cu adevărat special și să te bucuri de vreme faină.


Joy SessionsDin 18 aprilie, Samsara Foodhouse te așteaptă la o seară faină pe terasă, cu muzică faină și oameni și mai faini. Joy Sessions va fi despre soul, jazz, world music, funk și combinații plăcute între ele. Iar cadrul de la Samsara este scena perfectă pentru acest eveniment, so do not miss it!