Sports in Cluj

Universitatea Cluj – Farul Constanța, sâmbătă, 13 aprilie, ora 14:00Când vine vorba de Universitatea Cluj, nimic nu e dinainte stabilit, tot timpul te va aștepta o surpriză, iar cele 90 de minute te vor purta pe un veritabil carusel al emoțiilor. “U” e genul de echipă care poate pierde cu un outsider, iar apoi poate obține o victorie pe terenul liderului, așa că e bine să nu ratezi nici un meci de-al “studenților”, indifferent dacă ești fan înfocat sau doar pasionat al atmosferei de pe stadion. Pe 13 aprilie, sâmbătă, îți propunem o după amiază pe Cluj Arena pentru un meci de tradiție, “U” Cluj – Farul Constanța.


 


CFR Cluj – FCSB, duminică, 14 aprilie, ora 21:00De când Dinamo București s-a scufundat în subsolul Ligii I, duelul dintre CFR Cluj și FCSB (Steaua București pentru nostalgici) s-a transformat într-un veritabil clasic al fotbalului românesc, mai ales că, aproape în fiecare an, cele două echipe s-au duelat “la baionetă” pentru titlul de campioană. Sezonul acesta nu face excepție, astfel că FCSB va veni în Gruia din postura de echipă obligată să învingă, în timp ce CFR stă la adăpostul primului loc pe care și l-a acontat de etape bune. Ce mai, e derby mare, la Cluj!


 


“U”-BT – Steaua București, 24 aprilie


Fiți pregătiți, se încinge parchetul! În BT Arena vine Steaua București, pentru primul meci al play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, iar “U”-BT nu concepe vreun pas greșit, mai ales că clujenii și-au propus să câștige un nou titlu în anul în care întreaga suflare alb-neagră sărbătorește Centenarul. Primul tur din play-off se va juca după sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”, cu primele două la Cluj, pe 24, respective 26 aprilie. Seria se va muta, apoi, la București. Până atunci, pentru “U”-BT urmează turneul “final four” din Cupa României, programat tot la Cluj, pe 17 și 18 aprilie. În semifinale, clujenii dau piept cu CSM Oradea.