Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

SFG – Serile Filmului Gay

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SFG – Serile Filmului Gay Share SFG – Serile Filmului Gay


Singurul festival internațional de film LGBTQ din România se întoarce! Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, SFG – Serile Filmului Gay ” se va desfășura între 15 și 21 aprilie la Cluj-Napoca, iar intrarea la toate evenimentele din festival va fi liberă.

În competiția pentru cele cinci premii ale festivalului s-au înscris în acest an nu mai puțin de 916 filme din 87 de țări, echipa de selecție acceptând pentru proiecțiile din festival 74 de pelicule: scurtmetraje, lungmetraje și documentare, însumând în total peste 45 de ore de artă queer.

SFG – Serile Filmului Gay

Pornind de la premisa că peisajul media este deseori inundat de mesaje greșite, contaminate de prejudecăți și de stereotipii, acest festival este o punte de comunicare prin cultură și deschidere către societatea civilă, fiind un prilej de a cunoaște mai bine comunitatea LGBTQIA din România și problemele cu care se confruntă aceasta zi de zi.

Festivalul Internațional de Film „Serile Filmului Gay ” este un eveniment organizat de asociația LGBTQ clujeană PRIDE România și se va desfășura în următoarele locații: Urania Palace, Cinema ARTA (în foaierul cinematografului), British Council, Bastionul Croitorilor, REACTOR și Club Delirio.

Deschiderea festivalului va avea loc luni, 15 aprilie, de la ora 19:00 cu proiecția filmului Pâine neagră / Pa negre (r. Agustí Villaronga), oferit de Ambasada Spaniei la București.

15-21 aprilie

Diferite locuri din Cluj-Napoca

www.facebook.com/SFGCluj

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută