Caravana Gaudeamus Radio România

Între 17 și 21 aprilie, iubitorii de carte se pot bucura de Caravana Gaudeamus Radio România! Târgul va putea fi vizitat chiar în Piața Unirii.


Anul acesta, evenimentul ajunge la ediția cu numărul 20, devenind așadar cel mai longeviv târg de acest profil din Transilvania și un reper al vieții culturale din zonă. Ediția din acest an este organizată sub semnul Anul Cărții în România iar accesul va fi liber, așa că toți curioșii vor putea vizita târgul fără probleme.Radio România organizează aceste târguri chiar din anul 1994, sub Programul Lectura, prin care se dorește susținerea pieței educaționale din România cu o serie de evenimente. Până în prezent, Caravana a ajuns la Craiova, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Timişoara, Sibiu, Mamaia şi Oradea, cu scopul declarat de a extinde la nivel naţional formula deja consacrată a Târgului Internaţional GAUDEAMUS.


În Anul Cărții în România, târgul ne așteaptă cu peste 70 de participanți care vor aduce volumele de cărți pe care ni le putem cumpăra de la târg, și o mulțime de evenimente editoriale precum lansări de carte sau discuţii cu autori cunoscuți. Evenimentul reprezintă nu doar o ocazie prin care ne putem completă biblioteca personală. Participarea este, în sine, o apreciere adusă lecturii, așa că între 17 și 21 aprilie luați-vă măcar câteva ore să vă plimbați printre standuri și să asistați la evenimentele de la Caravana Gaudeamus Radio România.


17-21 aprilie


Piața Unirii


www.facebook.com/radioromania.gaudeamus