Nou în oraș: SARA RESTAURANT

Deschis în februarie în food court-ul din Floreasca între Paul şi Yasou, restaurantul gourmet italienesc Sara seamănă - cu excepţia terasei generoase din faţa Agora - ca două picături de apă cu Sara Restaurant & More din str. Popa Tatu, deopotrivă prin spaţiul paralelipipedic alungit ce are băcănia plasată înspre intrare şi prin meniul clasic bazat pe paste, pizza şi coşuleţele gătite la abur. Secretul succesului lui Sara trebuie căutat, fără îndoială, în calitatea materiilor prime atent selecţionate (ex. amestecul de făini speciale dospite mai mult de 48 de ore), combinate însă în zeci de reţete diferite de gnocchi, paste, polentine sau risotti.

Program zilnic: 08:00-24:00 (s/d: 10:00-24:00).
Calea Floreasca 111-113. Tel: 0749770770

Bistrou & Băcănie

Pentru cei predispuşi la aventuri culinare casnice, specialităţi italiene precum Porchetta Cioli Egidio sau brânzeturi ca Lazio Fulvi sau Bepino Occelli, nemaivorbind de Prosciutto di San Daniele, sunt disponibile pentru achiziţie ‘la pachet’ de la băcănie sau pot fi direct comandate on line preparatele selectate de pe meniul disponibil pe site. Sfatul nostru este să le încercaţi mai întâi la faţa locului, şi vă putem recomanda eventual un mix aperitiv prosciutto de Dok Dall’Ava, urmat de paste umplute cu crevete roz de Adriatica sau o pizza Porchettona, şi un desert Baba’ al rhum con crema pasticerra asociat cu espresso-ul de rigoare. Părerea noastră.