3 to do cu Horia Ghibuţiu 19-25 aprilie 2019

Horia Ghibuţiu recomandă!

Sâmbătă, 20 aprilie, 19.30 - Noii infractori, la TNB

Încerc să nu treacă nicio săptămână fără să merg la teatru, iar în acest weekend mi-a propus să văd o recentă premieră, regizată de Ion Caramitru după textul scris de cea supranumită „prima doamnă a teatrului israelian”, Edna Mazia. Pentru că sunt un vechi și constant admirator al umorului evreiesc, am zis că sâmbătă seara o comedie merge de minune, mai ales că piesa contemporană „Noii infractori” are o distribuție interesantă, din care îi amintesc pe Virginia Mirea - invitată special pentru acest rol - , Alexandrina Halic, Andrei Finţi, Silviu Biriş, Afrodita Androne, Teodora Mareş, Ileana Olteanu, Aylin Cadîr/Diana Sar, Cosmina Olariu, George Piştereanu, Daniel Badale, Mihai Verbiţchi, Alexandru Hasnaş.

Sâmbătă, 20 aprilie, ora 10.00 - AUTOR, în foaierul Sălii Mari a TNB

AUTOR ajunge la Teatrul Național și bine face: dacă vă pasionează purtarea bijuteriilor, dar și înțelegerea lor, nu ezitați să mergeți sâmbătă și duminică la AUTOR, singurul eveniment de bijuterie contemporană și de artă din sud-estul Europei. Veți putea admira o selecție exclusivă de bijuterie contemporană și de artă și veți avea oportunitatea de a cunoaște peste 100 de designeri de pe patru continente și din 27 de țări. Printre ei, Raluca Buzura, unul dintre cei mai talentați artiști români de bijuterie contemporană și una dintre cele mai longevive prezențe din istoria de zece ani a târgului AUTOR, FOCUS artist al celei de-a 18-a ediții aniversare.

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00 - Ada Milea și Sir Blues Vali Răcilă / Experiment de BLUES și Alcool, la Club Quantic

Vă recomand cu bucurie acest concert original. Ce fac împreună Ada Milea și Vali Răcilă e o combinație spumoasă de muzică bună interpretată fabulos și un umor ce depășește textele în sine, devenind o artă scenică pe care nu o puteți vedea în altă parte. „Cool”-ărimea bucureșteană n-are cum să lipsească din Quantic, un loc în care versurile lui Ion Mureșan, stropite binișor, vor suna memorabil.