AFTERHILLS - de la vis la proiect de vis

Încrederea în orașul tău se poate transforma încet într-un vis care prinde contur la primul pas îndrăzneț. Cred că acesta este cuvântul - îndrăzneală. Călători prin țara noastră, iubitori de research, de evenimente culturale, de muzică și artă, am pus bazele unui vis care a devenit proiectul iubit de ieșeni, de români, de europeni și curând, de întreaga lume. De la mic la mare, am crezut că zona noastră merită un festival care să trezească pofta de viață din fiecare iubitor de festivaluri. 

Să vrei, să îți dorești - acesta este primul pas spre îndeplinirea visului. Continuăm apoi cu multă muncă: fizică, psihică, de convingere, de auto-convingere, totul se rezumă la eforturile pe care le faci pentru rezultatul final. Din fericire, planurile, ideile, documentarea și sfaturile celor din jur, toate sunt o sursă inepuizabilă de energie, pentru a face din bine și mai bine. 

Un vis devine proiect de vis atunci când i se alătură zeci sau sute de mii de oameni, exact ca în situația festivalului. Proiectul nostru a devenit proiectul vostru, al tuturor celor implicați direct sau indirect. De la echipă, parteneri, sponsori, autorități, colaboratori, voluntari, festivalieri, toți sunt parte dintr-un vis comun, care a devenit unul dintre proiectele de suflet ale orașului nostru. 

Se spune că cele mai bune idei apar când nu te aștepți. Ei bine, noi am așteptat acest moment până când prezentul ne-a fost un aliat pe măsura idealului nostru. Totul s-a concretizat, timing perfect, echipa loială aceluiași vis, deschiderea publicului, totul a fost o dorință comună, care poartă un nume rostit cu drag de întreaga lume - AFTERHILLS. 

Vă mulțumim că sunteți parte din visul nostru!