Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Lost Bucharest Bike Tour 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lost Bucharest Bike Tour 2019 Share Lost Bucharest Bike Tour 2019


Lost Bucharest este una din cele mai tari ture de bicicletă din București, evenimentul în care poți să devii un Indiana Jones biciclist și să explorezi zonele abandonate din oraș, zone în care se găsesc adevărate comori arhitecturale pline de povești.

Vom vizita mai multe obiective ce au fost cândva fabrici prospere sau clădiri înfloritoare și care au devenit ruine din cauze economice și politice. Vom explora mai multe locații printre care Spitalul Filantropia, Assan, Palatul Cazzavilan, Casa Radio, Rosenthal, Crematoriul Cenușa, Amfiteatrul părăsit, Fabrica de locomotive, Fosta fabrică de pulbere-Chimopar, Fabrica Policolor, Parcul Văcărești etc.

Cât costă?
Turul este gratuit și deschis oricărui iubitor de pedalat, dar noi îndemnăm pe oricine să doneze o sumă modică la finalul turului, pentru încurajarea proiectelor viitoare.

Unde?
Aventura pe bicicletă pornește de la Universitate, din fața scărilor hotelului Intercontinental.

Când?
Sâmbătă, 4 mai, ora 12, în fața hotelului Intercontinental, la piața Universității.

Cui se adresează?
Această tură pe bicicletă este catalogată ca fiind o tură ușoară ce va însuma 40 de km, pe drumuri urbane fără obstacole sau pericole. Este o tură dedicată tuturor celor care doresc să se relaxeze pe bicicletă, îmbinând aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulație publică vom respecta semnele rutiere. Vom vizita mai multe obiective, unele strategice, locuri părăsite, uitate de vreme, ce au fost cândva parte integrantă a orașului București.

Informații utile:
Ghidul turei se numește Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid național și agent de turism cu nr. 5362 din partea Autorității Naționale pentru Turism. Pentru orice informație 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Casca de protecție este recomandată. De asemenea trebuie să aveți o sursă de lumină. Geluri, batoane, pompă, apă, cameră și orice altceva credeți că aveți nevoie pentru o bună desfășurare a turei.

Ritmul va fi unul ușor, relaxant. Există posibilitatea luării unor decizii de moment din cauze neprevăzute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabilă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută