Radiofrecvența facială și corporală

Radiofrecvența este o metodă de înfrumusețare și remodelare corporală care aduce o serie de efecte benefice: întinereste pielea, reduce ridurile și îmbunătăteșe elacticitatea pielii. De asemenea radiofrecvența favorizează metabolismul celular, reduce celulita, crescând fermitatea și elasticitatea cutanată. Efectele proceduri se mențin o perioadă lungă de timp, având efecte pozitive la nivel muscular prin creșterea elasticității musculare și imbunătățirea metabolismului celulei striate.

Efectele la nivel facial și corporal:
• Contribuie la diminuarea stratului adipos și a celulitei in zonele tratate
• Intărește țesuturile pielii și musculaturii
• Stimulează regenarea fibrelor de colagen
• Imbunătățeste drenajul limfatic, ducând la un aspect mai clar și mai luminos al pielii
• La nivel facial permite atenuarea ridurilor
• Determină îmbunătățirea contururilor faciale
• Reduce dimensiunile cicatricilor

Reduce celulita
Celulita este o întalnită preponderent la femei, la nivelul coapselor și feselor, unde se depozitează de obicei o bună parte din țesutul adipos corporal. Utilizând radiofrecvența, caldura va fi livrată la nivelul profund al pielii, in hipoderm, diminuându-se aspectul neplăcut al depozitelor adipoase în exces.

Reducerea grăsimii corporale
Spre deosebire de celulita care apare in primul rând la femei, stratul adipos in exces este des intalnit la ambele sexe. Din punct de vedere anatomic atât celulita cât și stratul adipos corporal sunt determinate de depozitele de grăsime localizate la nivel cutanat (superficial sau profund).
Studiile și experiența utilizării procedurii au aratat că radiofrecvența este eficientă asupra reducerii țesutului adipos in exces, indiferent de vârstă sau sex. Furnizarea de caldură prin radiofrecvență determină topirea grăsimilor care vor fi drenate prin circulație.

Creșterea fermității pielii
Apariția liniilor fine este un proces natural determinat de imbătrânirea cutanată. De asemenea anumite persoane pot prezenta neregularități ale pielii după schimbări rapide ale masei corporale.
Radiofrecvența poate trata rapid și eficient astfel de aspecte neplacute ale țesutului cutanat prin stimularea producției de colagen și elastină. Totodată, aplicată la nivel facial, radiofrecvența aduce beneficii persoanelor ce prezintă semne de imbătrânire a pielii.

Netezirea pielii după intervenții tip liposucție
Frecvent dupa aplicarea liposucției pielea rămâne cu un aspect neregulat in zona tratată, astfel este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, cu riscurile și efectele adverse corespunzătoare. Radiofrecvența este metoda non-chirurgicală care reduce zonele de piele flască și/sau neregulată.

Remodelarea corporală și facială
Utilizând radiofrecvența se obține efectul de lifting mai ales la persoanele ce prezintă semne de pierdere a elasticității pielii.

Recomandări după tratamentul cu radiofrecvență:
• La nivelul feței se recomandă aplicarea unei măsti hidratante;
• Nu consumați niciun fel de băuturi alcoolice pentru a permite ficatului să metabolizeze și să elimine grăsimile dislocate prin radiofrecvență;
• Consumați multă apă care va facilita eliminarea celulelor adipoase;
• Evitați consumul de cafea, ceai, sucuri sau băuturi carbogazoase care impiedică rehidratarea corectă a corpului;
• Consumul a minim 2 litri de apă zilnic va ajuta pielea să-și revină mai repede și să recapete un aspect tineresc, stimulând eliminarea excesului de grăsime din organism;
• Dușurile și băile calde,sauna, sunt extrem de relaxante. Totuși, pentru pielea tratată prin radiofrecvență aceste proceduri pot genera mai degrabă traumă sau iritație, intârziind refacerea pielii;
• Incercați să faceți dus cu apă rece sau doar puțin incălzită;
• Adoptați un stil de viață activ, evitați sedentarismul;
• Eliminarea celulitei prin radiofrecvență poate fi stimulată de efectuarea unei sesiuni de minim 20 minute de mișcare. Mersul vioi este exercițiu recomandat pacienților care au urmat tratamentul cu radiofrecvență;
• Evitați mâncărurile grase și nesănătoase. Radiofrecvența este procedura care favorizează remodelarea corporală rapid și eficient, efectele ei benefice pot fi crescute elimințnd din alimentație mâncărurile tip fast food, chips-urile, popcorn-ul sau cartofii prăjiți;
• Consumați cât mai multe fructe și legume care conțin antioxidanți.

La Glowartist, tratatamentele cu radiofecvență se realizează atât facial cât și corporal, se recomandă sesiuni de 5-8 sedințe, care apoi să fie reluate după 6luni , pentru menținerea rezultatelor obținute.
Pentru mai multe informații, Carina și Blanka vă oferă informații la telefon sau online pe paginile de socializare.

Str. Calarasilor nr. 51.etaj 1, Tg. Mures
tel. 0770.338.522

https://www.facebook.com/salon.Glowartist/

https://www.instagram.com/glowartist.salon/