A 5-a editie a raliului Castel Classic RALLY

In data de 24-25 mai 2019 va avea loc a 5-a editie a raliului Castel Classic RALLY. Acesta este un raliu de regularitate de 2 zile. In prima zi a raliului se va vizita judetul Mures si o etapa in Targu Mures, iar a doua zi, mai multe etape si repere turistice din judetul Mures.

Raliul de regularitate din Targu Mures in anul 2019 nu este parte componenta a Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice.

Castel Classic Rally - 2019 ClassicShow

ClassicCarClub.ro organizeaza in parcarea Apollo Hotel - Sangeorgiu de Mures expozitia ClassicShow in data de 24 mai 2019 intre orele 09:00 - 14:00. La eveniment vor fi expuse masini si motociclete de epoca din mai multe categorii.
In spatiul de expozitiei, vor fi expuse automobile si motociclete de epoca.

Pentru participarea la ClassicShow sunt acceptate autovehiculele si motocicletele care au fost fabricate inainte de data de 31.12.1989 si sunt restaurate sau stare originala.

Participare / expunerea masinilor la expozitie este GRATUIT. Pentru participarea la expozitie in scop comercial (prezentari produse, vanzare, publicitate) completati formularul de Contact.

Data limita de inscriere pentru expunere a vehiculelor: 10.05.2019. Dupa aceasta data, inscrieri se accepta doar in conditii speciale stabilite de organizatori.

Intentia de participare se poate anunta prin completarea formularului de inscriere.