Nou în oraș: BECKER BRAU

Grupul City Grill redeschide pe 1 mai fosta berărie artizanală Becker Brau (Calea Rahovei 157), aducând astfel o contribuţie importantă la dezvoltarea unui nou pol gastronomic în zona Rahova-Uranus. În 1996, Becker Brau, deschisă de Christian Becker, devenea prima și singura berărie cu bere craft din București. De la început, berea artizanală produsă aici a combinat rețeta germană de la 1516 cu tehnica modernă, obținând astfel o bere 100% naturală, fără aditivi, nepasteurizată. Intrată într-un con de umbră în ultimii ani, locaţia operată acum de Hanu’ Berarilor devine berărie gastronomică, unde poți îmbina atmosfera dintr-o berărie cu plăcerea mâncărurilor dintr-un restaurant tradițional românesc.

Meniul... Berarilor

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucătăriei tradiționale românești, interpretate în stilul care a consacrat Grupul City Grill pe acest segment al gastronomiei. Clienții vor recunoaște la Becker Brau rețetele din meniul berăriei gastronomice Hanu’ Berarilor. Sărmăluțe cu mămăligă, frigărui și pastramă de berbecuț, rață pe varză sau ciorba din coadă de bou sunt doar câteva dintre deliciile culinare pe care oaspeții restaurantului Becker Brau le pot savura din data de 1 mai. Acestora li se alătură o selecție de băuturi, inclusiv berea Becker Brau și berea Ursus Tank, lansată recent în România. Restaurantul poate găzdui până la 500 de oaspeţi, în interior şi pe terasă.