Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/05/2019
Arhiva Zile si Nopti

Implant pentru Refuz și Nick Făgădar vin Sub Straturi @ Rockstadt

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Implant pentru Refuz și Nick Făgădar vin Sub Straturi @ Rockstadt Share Implant pentru Refuz și Nick Făgădar vin Sub Straturi @ Rockstadt


 

 

 

În primăvară, când apele se vor umfla, Implant Pentru Refuz împreună cu Nick Făgădar vor creea turbulențe cu noul lor single, cel de al treilea extras de pe viitorul album. Implant Pentru Refuz și Luna Amară sunt afluenți ai aceluiași râu de rock de când au compus primele lor piese.

Noul album Implant Pentru Refuz va fi lansat în noiembrie 2019. Povestea acestuia este că el va celebra prietenii şi prieteni, în totalitate va cuprinde piese realizate în featuring cu artişti dragi şi apropiaţi.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
– Octavian “Vita” Horvath – voce
– Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce
– Razvan “Meshu” Nicov – chitara
– Alexandru Hera – tobe
– Florin Barbu – bass

Flashback sau o mică incursiune în trecut.

Deși este cea mai cunoscută și aproape cea mai longevivă formație de hardcore din România (fondată în 1995), componenții acesteia pendulează cu iscusința unui acrobat între ,,asprimea’’ metalului și nostalgia rock-ului. Ei au militat pentru muzica bună și au avut tot timpul o abordare sănătoasă pentru o societate aflată încă în tranziție. N-au anihilat empatizarea cu oamenii din jurul lor niciodată, iar asta dovedește asumarea curajoasă a unor principii.

Anul trecut au lansat, în Rockstadt, noul single și videoclip „Între-deschis” iar Octavian „Vita” Horvath ne-a acordat din timpul lui înainte de concert pentru a ne răspunde la întrebări despre el și despre trupă, curiozități pe care le-am avut despre cum și dacă se trăiește din muzică și ce mai fac ei când nu sunt pe scenă, ci înainte să urce și când coboară, la finalul unui spectacol, atunci când se duc spre case unde îi așteaptă familii, obligații, acolo unde devin mai puțin artiști și mai mult adulți responsabiliVezi interviul aici

Au avut concerte în Ungaria, Serbia, Germania, Budapesta sau Belgrad.

Notă: DJ HEFE a aflat de la unii membrii din trupă că  au fost inspirați de Korn, Leprous (album ,,Bilateral’’ din 2011). Cel din urmă fiind și azi în topul preferințelor lor.

Unde îi vom asculta?

În Rockstadt, desigur

Când îi vom asculta?

Vineri, 10 mai 2019 la 19:00 – 23:00

Invitați : Nuvijan

Acces: 30 lei – pre-sale / 40 lei – la intrare

Anna-Maria Antal, redactor Zile și Nopți

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută