Nou în oraș: SANDS OF THERME & „HUMBOLDT”

Cu ocazia minivacanţei de Paşte şi de 1 mai, Therme Bucureşti a redeschis cea mai mare plajă urbană din Europa, Sands of Therme +  în zona The Palm au deschis şi un nou restaurant "HUMBOLDT"!

Cu ocazia minivacanţei de Paşte şi de 1 mai, Therme Bucureşti a redeschis cea mai mare plajă urbană din Europa, Sands of Therme, care se întinde pe o suprafaţă de 30,000 mp acoperită cu nisip fin şi dotată cu peste 1,500 de şezlonguri.

Vizitatorii se pot relaxa în zilele însorite printre măslini şi specii rare de palmieri, la mică distanţă de Pangeea, primul parc urban tematic din ţară. În zona piscinei exterioare (cu o temperatură constantă de 33°) sunt plasate numeroase staţii de food & drinks (Beer Bar, Cider Bar, Burger Station etc) iar familiile au zona dedicată lor, Galaxy. Design-ul urban al Beach Club-ului a fost realizat împreună cu grupul de street artists Sweet Damage Club.

Program zilnic: 09:30-23:30. Calea Bucureşti 1K. Tel: 031 108 8888

Restaurantul „HUMBOLDT” @ Therme

Noul restaurant deschis de curând în zona The Palm (capacitate interioară: 190 de locuri) propune în fiecare zi un meniu fusion cu 70 de preparate internaţionale de pe 5 continente (cinci spaţii de dining distincte), de la burgeri americani şi sortimente mediteraneene la peşte, fructe de mare şi sushi. Bucătarii de la staţiile de live cooking sunt coordonaţi de chef Lucian Dobre. Menită să întregească periplul culinar experienţial, amenajarea locaţiei este inspirată de activitatea naturalistului Alexander von Humboldt prin formele sinuoase, peretele de plante exotice, mobilierul de lemn şi ratan, spaţiile vitrate şi reprezentările desenelor realizate de acesta în expediţiile sale.