Timișoara Street Food Carnival, despre gastronomie și entertainment pe frecvența de Vest

The Carnival, cea mai mare sărbătoare a street food-ului european ajunge la Timișoara între 10 și 12 mai. Muzeul Satului Bănățean devine kilometrul zero al delicateselor și al răsfățului culinar asigurat de zeci dintre cele mai bune food truck-uri din țară, pe acordurile a peste 20 de artiști internaționali și locali care vin cu un playlist de senzație pe frecvența de Vest a țării.

Trei ediții de succes la București care au schimbat peisajul gastronomic din România și au bucurat peste 300.000 de iubitori ai mâncării stradale! Acum este rândul Timișoarei să se alineze la startul pofticioșilor: dăm drumul la cuptoare și ne pregătim pentru un asalt muzical de excepție.

Meniul include opțiuni pentru toate gusturile. Burgeri suculenți, în combinații inedite, paella aburindă, pulled pork fraged, gătit la foc lent, frigăruie de berbecuț originare din regiunea italiană Abruzzo, sandwich-uri proaspete, wurști sau long dogs savuroși, preparate asiatice, tacos și burritos spicy, churros cu înghețată, clătite, gofre și multe alte bunătăți cu adevărat yummy vă așteaptă la muzeu!

Pentru că mâncarea și muzica bună merg mână în mână, Carnavalul va marca la Timișoara un înainte și un după pe frecvența distracției, pentru că playlist-ul include headlineri de excepție! Morcheeba, legendara trupă din Marea Britanie vine să scrie istorie la Timișoara Street Food Carnival și să vibreze pe sound-ul electro alături de noi. Fie că ascultăm trip hop, downtempo, bossa nova sau rock, distracția nu ar fi completă fără remixurile intense și hipnotizante ale celor de la Asian Dub Foundation Sound System. Emoțiile ne vor ține în priză pentru că va urca pe scenă Chicane DJ Set, unul dintre cei mai în vogă producători și compozitori din Europa la ora actuală. Nouvelle Vague ne va condimenta playlist-ul cu rezonanțe new wave pentru seri cu adevărat memorabile!

Nu vor lipsi de pe scenă cele mai bune trupe românești ale momentului. Subcarpați, Vama, Cred Că Sunt Extraterestru, Golan, DJ Vadim, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks și mulți alții dau sunetul mai tare în difuzoare și aliniază decibelii la vibe-ul de Carnaval.

Evenimentul special, Retro Discoteca, îți aduce înapoi hiturile de ieri și de azi, cu piesele care au marcat petrecerile anilor `90. Ne vom aduce aminte împreună de primii pași de lambada pe muzica live a celor de la KAOMA, de șlagărele Corinei Chiriac sau de sound-ul unor artiști de renume precum FAB Morvan Ex Milli Vanilli și Sonique.

Timișoara Street Food Carnival ne așteaptă cu un fusion excelent între concerte live, gastronomie și street performers între 10 și 12 mai, la Muzeul Satului Bănățean. Foodies, be ready!