Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2019
Arhiva Zile si Nopti

Limonada, vedeta sezonului cald

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Limonada, vedeta sezonului cald Share Limonada, vedeta sezonului cald


Nu aștepta zilele toride de vară pentru a bea o limonadă! Consumul de limonadă e o alegere potrivită indiferent de anotimp. În sezonul cald poți miza pe mai multă gheață, mai multe fructe, mentă fresh și cât mai puțin îndulcitor artificial. Menta proaspătă e extrem de aromată, iar lămâia are numeroase beneficii asupra organismului: te eliberează de stres, îndepărtează depresia, te vitaminizează, ajută digestia, învinge oboseala și conferă o stare de relaxare. Dacă ți-am făcut poftă, iată și câteva locuri din Sibiu unde poți savura o limonadă.

 

Arhiva de Cafea și Ceai, Strada Arhivelor Pare locul ideal mai degrabă pentru o cafea sau un ceai, decât pentru o limonadă. Și totuși, aici puteți bea o limonadă realizată din pulpa cireșelor de cafea.

 

The Refresh, Piața Mare O limonadă fresh pe o terasă însorită din centrul orașului poate fi uneori cel mai bun moment de relaxare. Chiar dacă ești fan al limonadei clasice cu lămâie și mentă, aici poți încerca mai multe combinații de fructe.

 

Teatro, Strada Târgul Peștelui La doi pași de centrul istoric înspre Orașul de Jos vă puteți relaxa într-o curte extrem de generoasă în timp ce savurați o delicioasă limonadă cu căpșuni.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută