NUNTA DE VIS

 

Cel mai simplu e să zici ”Da” la cererea în căsătorie, apoi vine greul: organizarea perecerii de nuntă. Aceasta poate fi un motiv de stres sau de bucurie. Noi pledăm pentru a doua categorie, de aceea am și pregătit pachetul Weddings by Ramada, menit să te facă să-ți placă să organizezi acest eveniment.

 

Ziua mult visată a nunții trebuie să rămână o amintire prețioasă nu numai pentru miri, ci și pentru toți participanții la petrecere. Weddings by Ramada este un buchet de servicii premium, care transformă fiecare eveniment într-o celebrare a frumuseţii, eleganţei şi perfecţiunii, pentru că la Ramada, nunta devine o seară de gală. La noi, lucrurile decurg relativ simplu, pentru că beneficiezi de consiliere de specialitate. Trebuie doar să vii și să discuți cu organizatorii noștri de evenimente toate detaliile, începând de la decorarea spațiului, la amplasarea meselor, la meniu, și fiecare amănunt care va contribui la reușita nunții.

Referitor la meniu, trebuie să știi că ai la dispoziție mai multe opțiuni, care sunt alegerea perfectă atât pentru gurmanzi, cât şi pentru cei care sunt îndrăgostiţi de experienţe culinare inedite. Vei putea alege din mai multe tipuri de aperitive, supe și gustări calde, feluri principale, meniuri de copii, meniuri de post. Cât despre băuturi, avem o listă generoasă de posibilități: de la băuturi de bază, la aperitive, cocktailuri sau băuturi rare, în funcție de preferințe. Nu-ți face griji, mașinile se pot lăsa în parcarea hotelului, care este situat central, aproape de o stație de taxiuri.

Ne place să facem exclusiv surprize plăcute, așa că trebuie să vă dezvăluim faptul că mirii vor avea parte de relaxare în spa-ul nostru, atât înainte cât și după fericitul eveniment, darul din partea casei fiind un masaj aromatherapy în tandem.

Deci, dacă vrei o nuntă de vis, te așteptăm la Ramada Oradea, ca să ai cea mai elegantă petrecere pe care ți-o poți imagina. Îți vei impresiona oaspeții și vei rămâne cu amintiri imposibil de uitat. Hai să discutăm despre toate detaliile!

Tel. 0359.403.333

reservations@ramadaoradea.ro

Calea Aradului, nr.9