Sports in Cluj

CFR Cluj – Universitatea Craiova, duminică 12 mai, stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”Gruia se pregătește de sărbătoare! CFR Cluj, campioana en-titre a României, are nevoie de victorie, în meciul de duminică, 12 mai, contra puternicei echipe a Universității Craiova, pentru a face un pas decisiv spre păstrarea titlului de campioană a României. Adversarii din Craiova anunță, însă, că vor da o replică pe măsură, în goana lor pentru ocuparea ultimului loc pe podiumul Ligii I. Așadar, avem toate premisele pentru un meci-spectacol în Gruia ce poate apropia, decisiv, pe CFR de titlul cu numărul 5 din istorie. Biletele se găsesc pe bilete.ro și la casele stadionului.


 


“U” Cluj – UTA Arad, duminică, 12 mai, ora 14:00, stadionul Cluj ArenaUnul dintre cele mai vechi dueluri din istoria fotbalului românesc, cel dintre Universitatea Cluj și UTA Arad, se reeditează duminică, pe Cluj Arena. Coordonatele sunt următoarele: “U” are nevoie de cele trei puncte ca de aer pentru a se menține cu șanse reale în cursa pentru promovare, în timp ce UTA vine să răzbune înfrângerea din tur, atunci când “studenții” s-au impus cu scorul de 4-0, tocmai la Arad. Va fi un meci de “care pe care”, din care, cu siguranță, spectatorii vor ieși extrem de câștigați. Biletele s-au pus deja în vânzare pe bilete.ro.


 


“U” -BT Cluj – CSM Oradea, duminică, 12 mai și marți, 14 mai, BT Arena (Sala Polivalentă)Parchetul din BT Arena se încinge la maximum sub tălpile celor mai puternice echipe din România, ale momentului. “U” -BT e în semifinalele Ligii naționale de Baschet Masculin, iar în fața ei e CSM Oradea, campioana din sezonul trecut și echipa care i-a “suflat”, în această stagiune, finala Cupei României. Seria din semifinale se va disputa după sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”, cu primele două partide programate pe terenul clujenilor, duminică și marți. Cu două victorii aici, elevii lui Mihai Silvășan vor lua o opțiune consistentă pentru calificarea în marea finală, așa că partidele se anunță extrem de încrâncenate. N-avem motive să lipsim! Biletele sunt pe bilete.ro.