Nou în oraș: UNISON FOOD & YOGA – Un nou sanctuar vegan

Săptămâna asta la nou în oraş avem un nou restaurant, vegan de data aceasta!

Chef-ul vegan Tania Bordianu a deschis de câteva săptămâni Unison Food & Yoga, un mic şi prietenos bistrou dedicat bucătăriei vegetariene şi raw vegane, aproape de intersecţia Moşilor cu Dacia, ce are un program scurt, însă este dublat de un delivery service bazat pe un meniu interesant ce conţine zilnic două alternative (meniul Super Sănătos şi cel Super Delicios), complementare listei de preparate permanente bazate pe brawnzeturi maturate şi nuci de caju crude. Iată 2 exemple relevante din ofertă. Meniul Super Sănătos din 6 mai: cremă de legume cu seminţe coapte & salată cu chiftele de linte. Cel Super Delicios din 8 mai: wrap cu hummus, pulled soy şi legume fresh.

Program zilnic: 11:00-16:00 (luni-vineri). Str. Căluşei nr. 9. Tel: 0799 312 828

Atelier de Pâine fără Gluten @ Unison

Pe 12 mai de la ora 11:00, Bistro Unison organizează un prim eveniment culinar destinat celor interesaţi să înveţe - sub îndrumarea specialistelor în bucătăria (raw) vegană Tania Bordianu şi Teodora Czentye - să prelucreze făina fără gluten şi să o transforme apoi acasă în pâine, pizza, clătite, lipii, ciabatta şi focaccia, toate preparate din făinuri integrale şi pline de nutrienţi necesari. În final, participanţii vor pleca nu doar cu ce au pregătit la Unison sau cu reţetele în format digital ci şi cu sfaturile primite în cadrul discuţiilor despre făinuri, agenţi de creştere, rolul amidonului, creşterea pâinii şi obţinerea gustului dorit. Preţ participare atelier: 195 lei/persoană