3 to do cu Horia Ghibuţiu în weekendul 17 - 19 mai 2019

Horia Ghibuţiu recomandă!

Sâmbătă, 18 mai, ora 19:30: Stand-up comedy cu Micutzu, Bucălae, Claudiu și Geo

Un meci umoristic deschis oricărui rezultat, mai ales că îi știu pe băieții ăștia, mi-aș petrece cu ei nu doar o parte din seara de sâmbătă, ci și o parte din Revelion. Pe scurt, cred că e un prilej bun să vă începeți maratonul de sâmbătă spre duminică, despre care știm că e cea mai tânără noapte, cu câteva hohote cinstite de râs.

Sâmbătă, 18 mai, ora 20:00: Romanian Living Paintings - Noaptea Muzeelor, la Qreator

Faceți un popas în lunga Noapte a Muzeelor și pe Aviatorilor 8A, unde o selecție de picturi clasice românești pe care sunt sigur că le știi se animă prin intermediul tehnologiei mileniului trei. Dacă vrei să vezi cum prind viață tablourile, pe fundalul muzical al acordurilor lui Silent Strike, dă-le cu seen picturilor mișcătoare semnate Ștefan Luchian, Corneliu Baba, Aman, Octav Băncilă sau Nicolae Tonitza.

Duminică, 19 mai, 21:15: Ce te mână, ce te-adună? - NOD, NewOldDoina, la Teatrul de Artă

Interpreta Maria Casandra Hauși și chitaristul Sorin Romanescu vă așteaptă la o seară specială, în care veți putea asculta o îmbinare inedită a sonorităților doinei românești cu cele acustice și electronice specifice jazzului. Despre maramureșeanca Maria Casandra Hauși, care își culege singură sursele de inspirație ale repertoriului din culegeri vechi, trebuie să știți că e una dintre puținele exponente autentice ale doinei. Sorin Romanescu e un experimentat chitarist de jazz cu o carieră însemnată în domeniul muzical, de-a lungul căreia a făcut inclusiv muzică de film („Câini” a luat Premiul Gopo pentru muzică originală).