Nou în oraș: Stories by /FORM

Dacă cei de la /FORM și-au propus să cucerească treptat tot orașul... n-o să ne auziți pe noi că ne plângem. Mai întâi a fost clubul, /FORM SPACE, care în prezent este the place în Cluj unde mergi să asculți muzică live indiferent de gen, sau să te distrezi la un party. Apoi a venit /FORM Cafe, pentru nevoi din timpul zilei și Subform-ul de jos pentru petreceri și alte nebunii. Dar știați că avem acum și un pub din aceeași familie?


Îi zice Stories by /FORM, s-a deschis oficial abia luni, 20 mai, și putem zice deja că Piața Muzeului nu va mai fi la fel. Noul membru al familiei arată pur și simplu cool, dar păstrează același vibe relaxat și fără fițe pentru care a devenit numele /FORM atât de cunoscut. Decorul îmbină accente naturale de lemn și verdeață (verdeață pe bune, naturală, nu fake-uri doar să se afle în treabă), iar afară zace o terasă micuță unde putem savura toate bunătățile lor în aer liber. E locul perfect în care poți merge pentru o masă bună, sau să stai cu 2-3 prieteni și să beți o bere sau un cocktail până se face noapte, depinde doar cu ce scop ieșiți în oraș.Ok, ok, dar care-i faza cu „stories”? Păi, tot pubul este plin de poveste, inclusiv în capitolul „meniu”, care preia o mulțime de preparate pe care le iubim de acasă de când eram mici, dar și alte bunătăți din bucătăria internațională și le rescriu ei povestea, îi aduc alte nuanțe și o prezentare aparte.


Dacă ar fi să mai zicem ceva despre Stories by /FORM, e că povestea sa încă se scrie, iar noi vom contribui cu toții la fiecare capitol. Vă recomandăm cu drag să-i faceți o vizită și să descoperiți tot ce are de oferit!


 


Piața Muzeului


www.facebook.com/storiesbyFORM