Free in Cluj

Festivalul ARTdealulSingurul festival în aer liber de terapie prin artă, educație non-formală și divertisment, accesibil implicit persoanelor cu dizabilităţi, te aşteaptă în 1 şi 2 iunie în Parcul Central cu activităţi pentru întreaga familie şi grupul de prieteni. Accesul este liber la toate evenimentele din cadrul festivalului.


World of Instagram Cluj - From Basics to MasteryPe 30 mai, la ClujHub, avem ocazia să înțelegem mai multe despre una dintre cele mai utilizate platforme de socializare alături de World of Instagram. Accesul este liber, dar trebuie să ne înscriem înainte.


Ziua Interacțiunii Om-Animal 2019Pe 1 iunie 2019, orele 10:00 -18:00, în curtea Facultății de Medicină Veterinară, USAMV Cluj-Napoca, avem ocazie de a face cunoștință co o mulțime de animăluțe și să interacționăm cu ele direct!


Muzeul Fotografiilor Nefăcute | #1Expoziția de la White Cuib prezintă 13 fotografi clujeni și poveștile fotografiilor pe care nu le-au făcut într-o serie de ilustrații de George Rosu. Expoziția poate fi vizitată până pe 26 mai inclusiv.


Beer Crafters FestivalHai pe Aleea Stadionului între 6 și 9 iunie să te bucuri de Beer Crafter Festival! Primul festival din Transilvania dedicat creatorilor de bere ne așteaptă cu o mulțime de sticle și pahare reci, precum și o grămadă de bunătăți să ne țină de foame! Nu vor lipsi nici evenimentele speciale sau zonele de realxare, așa că e musai să le facem o vizită!