Sports in Cluj

Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă, 1 iunie, ora 11:00, Cluj ArenaUltimul meci din sezonul regulat pentru Universitatea este unul aproape capital. O victorie îi duce pe “studenții” lui Bogdan Lobonț direct în play-off-ul de promovare în Liga I, în timp ce orice alt rezultat echivalează cu ratarea obiectivului. Un meci care altă dată se juca pe prima scenă a ajuns acum să fie unul extrem de important pentru ambele echipe, dar în liga secundă. Dacă “U” are nevoie de victorie pentru a-și continua drumul spre Liga I, în cazul Pandurilor, un egal i-ar putea menține în eșalonul secund. Biletele le găsiți pe fcuniversitateacluj.ro, cu mențiunea că ora de start ar putea suferi modificări în funcție de programul televizărilor.


 


U” BT Cluj-Napoca – SCM Craiova, duminică, 26 mai, oră nestabilită, BT ArenaÎnvinși în semi-finalele campionatului după patru meciuri extrem de încinse contra CSM Oradea, baschetbaliștii celor de la “U”-BT Cluj vor lupta pentru ultimul obiectiv al sezonului, câștigarea medaliilor de bronz. Din păcate pentru echipa clujeană, înfrângerea din meciul patru, de la Oradea, l-a determinat pe antrenorul Mihai Silvășan, omul care a câștigat un titlu, două Cupe și două Supercupe, să-și dea demisia din funcție. Astfel, clujenii vor lupta pentru onoare, dar și pentru medalii, contra craiovenilor. Primul meci din seria de trei e duminică, partida secundă se va juca pe 30 de mai, în Oltenia, iar, dacă va fi nevoie, jocul decisiv se va disputa pe 2 iunie, în BT Arena.


 


Campionatele Internaționale de Atletism, 7-8 iunie, Cluj Arena, Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”Puțin peste un an ne mai desparte de Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar sportivii români au intrat cu pregătirile în linie dreaptă. Pentru prima dată în ultimul deceniu, Clujul va găzdui “internaționalele” României la atletism, o competiție la care aveți ocazia să-i urmăriți la lucru pe cei mai buni atleți ai lotului nostru, aflați în cursa de calificare la Olimpiada din Japonia. O parte a competiției se va desfășura în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, în timp ce evenimentele principale vor fi pe Cluj Arena. Mai multe detalii, precum și bilete de acces găsiți pe bilete.ro.