Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2019
Arhiva Zile si Nopti

Colin’s Gastro Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Colin’s Gastro Pub Share Colin’s Gastro Pub


O plimbare în parc are toate șansele să se termine cu ceva bun la Colin’s Gastro Pub. Este un restaurant fără fițe în care mergi să te simți comod, însă totul de la servire și până la deliciile din meniu sunt de înaltă calitate!

Meniul Colin’s Gastro Pub este unul destul de divers și avem aici inclusiv opțiuni pentru mic dejun dacă trecem pe la ei mai de dimineață. Dar „secțiunea” unde ne fuge privirea mereu este cea de „meniu principal”, unde regăsim acele specialități delicioase create de Colin’s – o scăriţă de porc marinată cu cartofi prăjiți și sos BBQ de casă, o porție de calamari à la plancha cu salată verde, rață confit cu sos de vin roșu și alte bunătăți care ne lasă gura apă. Dar stați liniștiți, găsim aici și opțiuni mai „safe” precum pizza, paste sau burgeri dacă nu avem chef de fructe de mare (deși, când se întâmplă asta?!).

Încă un plus la Colin’s Gastro Pub este posibilitatea de a degusta toate aceste delicii pe terasa lor spațioasă, care ne face cu ochiul de fiecare dată când suntem prin trecere pe acolo. Lângă meniu merge și ceva de băut, iar băuturile Colin’s Gastro Pub sunt și ele foarte diverse, deși v-am recomanda să mergeți pe varianta unui cocktail pregătit chiar de ei.

Ah, și dacă vă prinde cheful de mâncat de la Colin’s Gastro Pub într-o zi mai leneșă, să știți că vă puteți comanda de la ei și acasă!

 

Str Cardinal Iuliu Hossu 30-32

0733 060 683

www.facebook.com/colinsgastropub 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută