Sezonul de concerte din Control se apropie de final! Stay tuned for more!

Sezonul de concerte organizate de Club Control face o ultimă incursiune sonoră prin stilurile muzicale care l-au consacrat și încheie în ritmuri festive seria de live-uri căreia i s-a dat startul în luna septembrie 2018, alături de legendara trupă Les Négresses Vertes, pe 6 iunie.

Luni 27 mai, pianistul norvegian Bugge Wesseltoft, împreună cu suedezii Magnus Öström (tobe) și Dan Berglund (contrabas) - își unesc forțele creative pentru a aduce în fața publicului proiectul RYMDEN - Music Made in Scandinavia. Sunetele cinematice, referințele la Bach, rock, nu jazz, dramatismul, melancholia și nu în ultimul rând virtuozitatea unor instrumentiști care au scris deja istorie în jazz-ul european, definesc povestea noului grup de jazz care va concerta în premieră în București, la Control Club pe 27 mai. Evenimentul este organizat de Club Control, în colaborare cu Twin Arts și face parte din seria Jazz Nouveau. Bilete

Pe 28 mai, într-o consacrată seară de marți, primim o infuzie de garage, indie-rock, new-wave punk & stoner de la trio-ul Coven Clash, un proiect muzical foarte fresh, care va concerta în premieră în Control, cu ocazia lansării videoclipului "ROCKET SCIENCE".

Evenimentul este organizat de Club Control, în cadrul seriei ”Brutus!”. Intrare generală în club: 10lei, după ora 21.00 + 50% discount la bar, dupa ora 22.00.

Joi 30 mai, continuăm tot cu o lansare, un nou album al trupei Alternative Quartet. Cu acest prilej, pionerii post-rock-ului românesc vor demara un scurt turneu național care îi readuce pe scena din Control alături de proiectul To the South, Bluebird, care va performa în deschidere. Originari din Bistrița, membrii Alternativ Quartet au activat împreună din 2008, având în total peste 60 de concerte și lansând până acum patru albume și un EP. Toate pot fi downloadate gratuit de pe siteul alternativquartet.ro.

Evenimentul este organizat de Cluj-Napoca Rock 'n' Roll cu sprijinul Control Club.

Bilete: 20 lei în avans // 30 lei la intrare, în seara evenimentului

Sâmbătă 1 iunie, duo-ul britanic Still Corners format din Tessa Murray (voce) și Greg Hughes (multi-instrumentist, producător) revine în Control. Show-ul lor din București se îndreaptă cu pași repezi spre un al doilea sold-out datorită fanilor trupei și publicului fascinat de dream pop și synth pop. Evenimentul este organizat de Club Control, în colaborare cu Liveland. Bilete

Pe 4 iunie, duo-ul alternative rock cu influențe post-rock, shoegaze și ambient  Second Wave revine după 1 an de hiatus cu piese noi care anunță viitorul EP intitulat "Every Quiet Ocean".

Evenimentul este organizat de Club Control, în cadrul seriei ”Brutus!”. Intrare generala în club: 10lei, după ora 21.00 + 50% discount la bar, dupa ora 22.00.

Control închide sezonul de concerte pe 6 iunie cu legendarii Les Négresses Vertes, nelipsiți din playlistul petrecerilor The Great Rock`n Roll Circus și Indie Invasion care au cucerit publicul bucureștean de „alternative” în primii ani de existență a clubului.

Aflată în premierã la București, Les Négresses Vertes este una dintre cele mai longevive trupe franțuzești, având un sound extrem de personal, născut în periferiile Parisului, un fusion de world music vibrant condimentat cu gypsy punk sau altenative rock.

Les Négresses Vertes concerteazã în premieră în București, în club Control, cu ocazia turneului aniversar care celebreazã 30 de ani de la albumul lor de debut "Mlah". Hit-uri precum „Voila L’ete”, "Zobi La Mouche" , “Apres La Pluie” ,”Sous les Soleil de Bodega” și aparițiile lor live fascinante, i-au transformat într-unul unul dintre grupurile iconice din întreaga lume, propulsându-i spre toate festivalurile relevante chiar de la începutul anilor '90. Oricine a fost la concertele lor a rămas impresionat atât de de fuziunea muzicală și umană de pe scenă, cât și de energia debordantã și libertatea cu care membrii trupei se exprimă.

Evenimentul face parte din seria de manifestări organízate de Control în cadrul Sezonului România - Franța 2019.
Bilete