Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/05/2019
Arhiva Zile si Nopti

Cel mai tare party ’80, ’90 se anunță la festivalul de hituri diMANSIONS

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cel mai tare party ’80, ’90 se anunță la festivalul de hituri diMANSIONS Share Cel mai tare party ’80, ’90 se anunță la festivalul de hituri diMANSIONS


Probabil de multe ori ți-ai imaginat cum ar fi dacă toți artiștii tăi preferați s-ar afla într-un singur loc, în același weekend. Vorba aceea, ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se întâmple! Iată că festivalul diMANSIONS ne aduce pe o singură scenă, nume mari ale muzicii și, bineînțeles, artiștii noștri preferați. Suntem siguri că indiferent de vârstă te vei distra pe cinste. Dacă visai vreodată să fredonezi Mambo No. 5 lângă Lou Bega, iată că a venit momentul, așa că învață bine versurile, ca să îi arăți de ce ești în stare. „Bad boys, bad, boys“, urcă și ei pe scenă alături de „Brother Louie“ și „Cheri, Cheri Lady“. Acestea sunt doar câteva delicatese din „meniu“, căci Festivalul diMansions, aflat la prima ediție, durează 3 zile și 3 nopți, în perioada 14-16 iunie, la Castelul Mikó, din Olteni, județul Covasna. 

Ce înseamnă diMANSIONS?

”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii “DIMENSIONS” – ”dimensiuni” în limba engleză și “MANSIONS” – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită “THE LAND OF MANSIONS”- ”ȚINUTUL CONACELOR”. 

Cum ajung acolo?

Dacă nu vrei să vii cu mașina, astfel încât să te distrezi fără prea multe griji, organizatorii diMANSIONS îți pun la dispoziție non-stop mijloace de transport atât din Brașov, dar și din Sfântu Gheorghe, pentru a te bucura de experiența colorată.

Dacă plouă, mai vin? DA!

Nu e bai de vreme! Aici va fi amplasat cel mai mare cort din inima Transilvaniei, care va avea o capacitate de 10.000 de persoane. De asemenea, aici ai și posibilitatea de a rămâne peste noapte, în zona de Camping, care se află la 10 minute distanță de locul petrecerii.  

Festivalul  diMANSIONS este împărțitt în mai multe Mansions

The Disco Mansion este zona de concerte găzduită de scena principală și cortul gigant Kayam – cel mai mare cort ridicat vreodată în mijlocul României.

The dining Mansion este zona de tip ”food court” în care te vei putea bucura deopotrivă de gusturile tradiționale locale, dar și de unele dintre cele mai populare food truck-uri și retro van-uri din România.

The Digital Mansion este zona dedicată celor tineri, artelor digitale și muzicii electronice.

The Dialogue Mansion este zona discuțiilor, dezbaterilor, conferințelor și evenimentelor artistice și culturale.

Programul festivalului

VINERI – 14 IUNIE: THOMAS ANDERS & MODERN TALKING BAND HERMES HOUSE BAND LOU BEGA SÂMBĂTĂ – 15 IUNIE: INNER CIRCLE DR. ALBAN TANIA EVANS (vocea originală ”Mr Vain”) TURBO B ex SNAP! 

DUMINICĂ – 16 IUNIE: THE DIRE STRAITS EXPERIENCE MASSAOKE

Cine sunt artiștii?

Modern Talking este trupa care a schimbat definitiv istoria muzicală după 1980. Hituri precum “You’re My Heart, You’re My Soul”, “Cheri, Cheri Lady”, “Brother Louie”, “No Face, No Name, No Number”,  vor putea fi ascultate live la prima ediție ”diMANSIONS”. 

The Dire Straits Experience este un pilon al muzicii rock de calitate, care reușește să mențină în viață universul mult iubit și creat de Dire Straits. Show-ul The Dire Straits Experience este un “must see”. 

Dr. Alban, celebrul ”doctor stomatolog”, vine la cel mai important festival din inima țării. De la fantasticul ”It’s My Life”, la ”Hello Afrika”, ”One Love”, ”Let The Beat Go On”, ”Sing Hallelujah!”, ”Look Who’s Talking” sau ”Born In Africa”, melodiile sale au semnat istoria unui deceniu de muzică. 

Hermes House Band sunt considerați pe bună dreptate „The No.1 Party Band In Europe” Au vândut peste 8 milioane de discuri în peste 25 de țări. Variantele inedite ale hiturilor ”Country Roads”, ”I Will Survive”, ”Life is Life”, ”Ring of Fire”, ”Hit The Road Jack” sau ”Que Sera Sera” au propulsat în difuzoarele din lumea întreagă trupa olandeză. 

Lou Bega – Indiferent de vârstă, toată lumea știe ”Mambo Nr.5”. Hitul său din 1999 i-a adus prima poziție a clasamentelor atât în Europa, cât și în Billboard-ul american și nominalizări la premiile Grammy.

Durron Maurice Butler, cunoscut ca Turbo B, este un muzician, rapper și beatboxer american. A devenit celebra voce a hiturilor ”The Power” sau ”Rhythm Is A Dancer”, ambele clasate în topul hiturilor din lumea întreagă. 

Inner Circle este una dintre cele mai apreciate și iubite trupe de reggae din lume. A atins culmile succesului în anii `90, câștigând chiar și un premiu Grammy pentru ”Cel mai bun album reggae” cu ”Bad Boys” în anul 1993.

Tania Evans este vocea originală a piesei ”Mr. Vain”, lansate în colaborare cu trupa Culture Beat în anul 1993. A devenit faimoasă în lumea întreagă datorită acestui hit, care s-a menținut în topurile internaționale timp de 33 de săptămâni. 

Massaoke este un fenomen de karaoke în masă. Trupa cântă LIVE cele mai iubite hituri din toate timpurile, iar publicul este invitat să îi acompanieze, urmărind versurile de pe marile ecrane

Mai multe detalii despre festival pe  www.dimansions.ro

Biletele de pot achiziționa pe www.eventim.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută