Tu ghicești care sunt cele mai cunoscute 5 melodii cântate de Sir Tom Jones?

Tom Jones, legenda muzicii pop, cu o carieră de 50 de ani și numeroase hituri este un artist care deține un loc important în inima iubitorilor de muzică. Sir Tom Jones a câștigat admirația criticilor atât pentru show-urile live excepționale, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate.

Artistul este în turneu mondial și va putea fi ascultat pentru prima dată în Cluj, pe 26 iunie. Acesta va interpreta pentru publicul de pe BTarena hiturile care i-au marcat cariera, dar și melodii de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room și Praise & Blame.

O lună ne mai desparte de concert, biletele se vând rapid, iar emagic te invită să îl celebrăm împreună pe acest artist atemporal și melodiile-soundtrack a multor momente importante din viața adevăraților fani ai muzicii.

  1. It’s Not Unusual

It’s Not Unusual a depășit barierele impuse de industrie și a invitat publicul la o exprimare fară restricții și o celebrare a bucuriei de a trăi și de a iubi.

Aceasta este povestea unei melodii clasice  care a devenit imnul unei decade și al unei generații. Un mesaj de iubire, specific perioadei cu un sound efervescent și contemporan, o melodie care se regăsește ușor și în preferințele din 2019, amestecând nostalgia unor ani liberi cu o idee romantică care rămâne actuală.

  1. What's New Pussycat

Melodia filmului “What’s New Pussycat” a fost nominalizată la Premiile Oscar în 1966 și a fost reinterpretată de numeroși artiști precum Barbara Streisand, The Four Seasons și Tony Bennet.

  1. Delilah

Lansată în 1968, este una dintre melodiile care l-au consacrat pe artist și care continuă să fie un cântec de referință pentru public. În 2013, acesta a fost folosit ca soundtrack pentru filmul nominalizat de 10 ori la Oscar, American Hustle.

  1. Sex Bomb

Inclusă în albumul de revenire Reload, melodia Sex Bomb a fost un succes și a rămas în istorie ca una dintre cele mai atractive cântece ale artistului. Pentru albumul din 1999, acesta a colaborat cu artiști inovatori precum Van Morrison, Cerys Matthews, Stereophonics, Robbie Williams și Portishead, fiind majoritar un album de coveruri. Sex Bomb a fost singura melodie originală, nouă de pe acest album și a marcat reîntoarcerea artistică a lui Tom Jones.

  1. She’s A Lady

O melodie clasică, pe care orice ascultător de muzica o recunoaște și care a fost reinterpretată de nenumărate ori. A fost scrisă de Paul Anka și este single-ul cel mai popular în SUA din cei 50 de ani de carieră a lui Tom Jones

Biletele sunt disponibile:

  • pe TOMJONES.EMAGIC.RO
  • pe www.iabilet.ro si în reteaua fizică IaBilet: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3).
  • pe EVENTIM.RO si in reteaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carturesti, Humanitas, Diverta, OMV si Carrefour.