Free in Cluj

Movie NightsMai țineți minte că anul trecut mergeam în Iulius Parc în fiecare weekend să ne uităm la filme? Ce credeți, vara asta se întâmplă același lucru! Începând din 14 iunie, în Iulius Parc ca avea loc proiecția unui film, iar tura asta evenimentul este organizat în parteneriat cu TIFF. Proiecțiile încep la 21.30.


 


Cluj Never SleepsO frază de care nu se îndoia nimeni – uitați-vă numai la câte petreceri până în zori avem p-aici. Daaar, acum vorbim despre EVENTUL Cluj Never Sleeps, care va avea loc în acest an între 21 și 23 iunie.


 


Strada Potaissa - Piața de flori altfelStrada Potaissa ne oferă noi motive să o vizităm! Hai în perioada 14-16 iunie la Piața de Flori altfel, unde poți întâlni o mulțime de florari talentați din zonă și să pleci acasă cu ceva colorat!


 


Festivalul LuminiiCercetașii României revin cu îndrăgitul lor eveniment care aduce lumină pe stradă și-n suflet! Festivalul Luminii va avea loc în acest an pe 15 iunie pe Malul Someșului. Be there!


 


Seara de lectură la Doamna TÎn fiecare marți, de la ora 18.30, Doamna T și Atelierul de Scriere Creativă cu Alexandra Felseghi te așteaptă la o seară de lectură mai specială: dacă ții ascuns un text scris de tine și ai vrea să primești ceva feedback pe bune, acesta este un event pentru tine! Sau, poate vrei doar să asculți texte noi?