Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Movie Nights

Free in Cluj

Mai țineți minte că anul trecut mergeam în Iulius Parc în fiecare weekend să ne uităm la filme? Ce credeți, vara asta se întâmplă același lucru! Începând din 14 iunie, în Iulius Parc ca avea loc proiecția unui film, iar tura asta evenimentul este organizat în parteneriat cu TIFF. Proiecțiile încep la 21.30.

 

Cluj Never Sleeps

Free in Cluj

O frază de care nu se îndoia nimeni – uitați-vă numai la câte petreceri până în zori avem p-aici. Daaar, acum vorbim despre EVENTUL Cluj Never Sleeps, care va avea loc în acest an între 21 și 23 iunie.

 

Strada Potaissa – Piața de flori altfel

Free in Cluj

Strada Potaissa ne oferă noi motive să o vizităm! Hai în perioada 14-16 iunie la Piața de Flori altfel, unde poți întâlni o mulțime de florari talentați din zonă și să pleci acasă cu ceva colorat!

 

Festivalul Luminii

Free in Cluj

Cercetașii României revin cu îndrăgitul lor eveniment care aduce lumină pe stradă și-n suflet! Festivalul Luminii va avea loc în acest an pe 15 iunie pe Malul Someșului. Be there!

 

Seara de lectură la Doamna T

Free in Cluj

În fiecare marți, de la ora 18.30, Doamna T și Atelierul de Scriere Creativă cu Alexandra Felseghi te așteaptă la o seară de lectură mai specială: dacă ții ascuns un text scris de tine și ai vrea să primești ceva feedback pe bune, acesta este un event pentru tine! Sau, poate vrei doar să asculți texte noi?

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută