Sports in Cluj

U” Cluj – FC Hermannstadt, Cluj Arena, duminică, 9 iunie, ora 18:00Acum e acum! După 38 de meciuri extrem de încărcate în Liga a II-a, Universitatea a reușit să termine pe locul trei campionatul și să-și câștige biletele pentru play-off-ul de promovare. Clujenii vor întâlni pe FC Hermannstadt într-o dublă manșă, pentru promovarea în Liga I, tocmai în anul Centenarului. Prima partidă se va disputa la Cluj duminică, 9 iunie, de la ora 18:00, iar fanii Universității promit un spectacol de ținut minte pentru cel mai important meci de pe Cluj Arena din acest an. Evident, nu aveți cum lipsi! Biletele se găsesc pe bilete.ro


 


Simona Halep/Marius Copil – Flavia Pennetta /Fabio Fognini, sâmbătă, 15 iunie, 17:30Un meci demonstrativ, oferit de Sports Festival, pe care orice iubitor al sportului, nu doar al tenisului, trebuie să-l vadă pe viu, să simtă viteza fiecărei mingi, să urmărească lupta la fileu și, la finalul punctului, să aplaude cu frenezie. Una dintre cele mai bune tenismene ale lumii în ultimii ani, a noastră Simona Halep, va face pereche într-un dublu-mixt cu Marius Copil, poate cel mai bun produs al tenisului masculin din acest deceniu, împotriva a doi mari campioni italieni: Flavia Pennetta, fost nr. 1 mondial și câștigătoare de US Open și Fabio Fognini, actualul nr. 11 ATP și câștigător al Australian Open în proba de dublu. BT Arena se încinge la Sports Festival! Biletele sunt pe entertix.ro.


 


Demonstrații de scrimă pentru public, Bulevardul Eroilor, 13 iunie, ora 12:00Țineți minte sportul acela nobil și înălțător de care ne îndrăgostim o dată la patru ani, cu ocazia Jocurilor Olimpice, iar apoi îl uităm încetul cu încetul? Este vorba despre scrimă, disciplină la care România, prin sportivi precum Anamaria Brânză sau Mihai Covaliu, a obținut aur la “Olimpiadăîn mai multe rânduri. Ei bine, joi, 13 iunie, de la ora 12:00, pe bulevardul Eroilor, scrimerii de la CS Universitatea îi așteaptă pe clujenii de toate vârstele la meciuri demonstrative pentru a îi convinge, dacă mai e nevoie, de fascinația acestui sport.