Glossary of Distant Narratives

Ovidiu Anton, Andrea Bellu & Matei Bellu, Larisa


Crunțeanu, Andrea Faciu, Istvan Laszlo, Raluca Popa


PILOT, Fabrica de Pensule, Henri Barbusse, nr. 59 -61


 


Noul program de arte vizuale dezvoltat de echipa Fabricii de Pensule debutează cu expoziția Glossary of Distant Narratives, o expoziție video definită ca un comeback show cu un grad înalt de încărcărcătură emoțională.Glossary of Distant Narratives este un efort de a readuce în contextul local artiști care au devenit deja parte din ceea ce am putea numi o narațiune europeană și fragmente din istorisirile acestora. Cei 6 artiști vizuali prezenți în expoziție transferă o parte din experiența de dincolo de granițe în propriile piese, folosindu-se de capacități și emoții universale, din cele care înlesnesc transmiterea (primară) a unor comunicări către oricine de oriunde.


Expoziția este realizată de Lateral ArtSpace și Fabrica de Pensule și se poate vizita până în data de 5 iulie, de luni până vineri, între orele 14:00 - 18:00.


Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.