Beer's Point

Am tot vrut să vă povestim despre Beer's Point. Este primul magazin de bere de specialitate de la noi din oraș și are cam peste 100 de sortimente de bere artizanală, atât românești cât și de peste graniță.


Pe scurt, dacă vrei să deguşti niște bere mai atipice, pe care nici nu le prea găsești în oraș (sau nu le găsești chiar oriunde, că au început deja multe localuri să introducă beri artizanale în meniu), mergi la Beer's Point.


Ah, și pe lângă sticlele pe care ni le-am putem cumpăra direct de la ei, Beer's Point vine cu un concept cu care încă nu ne-am obișnuit: bere to go. Adică au ei niște dozatoare ultra fancy care te lasă să pui berea din butoi în PET fără să ia contact cu aerul astfel păstrându-și toate proprietățile, cumva. În ce lume minunată trăim! Orice mofturos își poate găsi berea preferată aici. Sau, dacă până acum ați crezut că berea nu e tocmai băutura voastră favorită, noi zicem să încercați ceva de la Beer's Point.


 


Încearcă @ Beer's Point


 


Cum am zis, dacă nu știți ce doriți să beți, întrebați direct acolo și vă ajută echipa cu ceva recomandări. Partea mișto e că au una dintre cele mai complete selecții de beri artizanale românești, de la gama Hop-Hooligans, la Sikaru, Zăganu și recent au introdus și Bere din Bucovina. Dacă erați obișnuiți să degustați aceste beri doar în oraș sau la festivaluri, acum le puteți avea direct la voi în frigider.


 


Str. Observatorului 9


0745 845 430