Tortelli Pasta Bar

Nu știm cum e la voi, dar nouă ni s-a mai întâmplat să degustăm paste din alte localuri și să zicem „hm, nu-i rău, dar parcă ne e dor de gustul Tortelli”. Și e destul de simplu să înțelegi de ce. Faptul că echipa și-a propus de la început să facă pastele de la 0 le-a oferit, în același timp, spațiu suficient și să-și creeze un gust propriu, în care până și rețetele așa-zise „clasice” de paste poartă o amprentă personală.


Da, cei de la Tortelli se joacă des prin bucătărie pentru a ne surprinde o dată la câteva luni cu rețete noi, gusturi noi. Rezultatul este mereu surprinzător de delicios iar Tortelli a ajuns în mintea noastră acel loc din Cluj în care mănânci paste bune. Și credem că știm și secretul lor...


Fac totul din pasiune. Dacă aruncați o privire pe Facebook sau Instagram, vedeți des poze și echipa Tortelli, oameni zâmbăreți care merg împreună la vot, care se distrează prin pauze și, așa din exterior, pare că le place mult ceea ce fac. Și asta resimțim și noi, publicul degustător, în fiecare farfurie. Pasiune de la A la Z.


Se pare că textul acesta ajunge mai degrabă a o mulțumire adresată Tortelli pentru tot ceea ce fac. Dar, după cum v-am obișnuit, trebuie să facem și o recomandare de dish. În ultima vreme suntem „obsedați” (e mult spus? Poate da, poate nu.) de Tagliatelle con funghi misti - 4 feluri de ciuperci cu sos delicios de smântână și sos de hribi, usturoi și pătrunjel proaspăt. Un deliciu perfect de savurat pe terasă, cu un pahar de vin alături. Degustați-l, poate vă va încânta și pe voi la fel de tare. Dacă nu, sunt o grămadă de alte opțiuni pentru toate gusturile!


 


Str. Virgil Fulicea, nr. 2