Form Café e încă în creștere, are mai puțin de un anișor, însă a ajuns rapid în inimile noastre. Mai întâi pentru că vine de la echipa/FORM, ceea ce înseamnă că poartă acele elemente pentru care am ajuns cu toții să iubim localurile astea: vibe relaxat, calitatea serviciilor, un aer cool – lista poate continua, desigur.


La capitolul food, Form Café a făcut echipă cu cei de la Meat Busters pentru a ne aduce specialitățile lor tot timpul anului. Eram obișnuiți să degustăm celebrii burgeri cu pulled pork pe la festivaluri, dar de acum au și ele o „casă” permanentă în Cluj. Și da, trebuie să începem cu acele „pulled pork burgers” care sunt absolut minunate. Carnea este gătită încet timp de vreo 18 ore și apoi afumată la fum de doage de butoi de whiskey ca să-i dea gustul ăla tipic Meat Busters. Mai adaugi chifle pufoase, sosuri excelente și o porție de dollars fries pe lângă și masa este completă. Dar la Form Café regăsim și alte bunătăți a la Meat Busters ca jalapeno poppers, mac&cheese sau loaded fries cu tot felul de combinații.


Bombe calorice? Posibil. Dar viața este prea scurtă să ne facem griji cu așa ceva. Mai bine ne răsfățăm cu chestii delicioase de la Form Café!


 


Str. Piața Unirii 25


0757 013 412